Ostatnia moja fotka wrzucona na plfoto znaleziona przy porządkowaniu dysku ze zdjęciami.. Skasowałem dzisiaj ponad 6tysiecy zdjęć zrobionych od 2lata temu do roku temu :)
Na plfoto jest TUTAJ
Wersja do druku
Ostatnia moja fotka wrzucona na plfoto znaleziona przy porządkowaniu dysku ze zdjęciami.. Skasowałem dzisiaj ponad 6tysiecy zdjęć zrobionych od 2lata temu do roku temu :)
Na plfoto jest TUTAJ
no podoba mi się :)
po tylu kopiowanych kwiotkach w końcu coś innego, ciekawego.
Bardzo dobry WB IMHO 8-)
Zastanawiałbym się tylko może czy ciut nie podciągnąć jasności, ale odrobinkę.
Dzięki za opinię! Robiłem to zdjecie jeszcze Olympusem C-4000. O zdjęciach nie wiedziałem nic a nic. Fociłem wszystko co popadnie... To popełnione było bez planu ot kwiatek ot fotka.. Musze sie przejechać wiosną do Powsina..
Zmrożony plenerkiem poszukałem czegoś cieplejszego.. Jednak RAWów to ja nie umiem obrabiać..
Na plfoto jest TUTAJ
Dzisiejsze zdjęcie..
Na plfoto jest TUTAJ
Wszystkie popełnione przez okno Sigmą, obiekty zwabione słoniną co niestety widać u dzięcioła...
SÓJKA
KOWALIK
DZIECIOŁ
Zastanawiam dlaczego nikt mnie nie skrytykuje, ani nic nie napisze.. ehh
A co tu pisać albo krytykować :) Ładne są... trochę jakieś takie szaro-bure (w sensie nie pstrokate), ale i tak ladne.
o dzięki za odwiedziny... a które najmniej szarobure? moze dlatego ze przez solidne 3warstwowe okno robione.. :)
Znaczy wiesz... moją opinią się nie sugeruj, bo ja jestem z tych co podciągają saturation i jeżdzą USMem po piórach :) Ale i tak mi się podobają, ślicznie rozmyte tło, jak z jakiegoś 600/4 :)