na migawke, przede wszystkim na migawke, reszta czesci mechanicznych jesli aparat sie nie wiesza i blyska lampa musi byc sprawna ale musisz spojrzec na migawke czy nie wylazi z niej smar i popros najlepiej sprzedawce o zdjecie migawki
Wersja do druku
na migawke, przede wszystkim na migawke, reszta czesci mechanicznych jesli aparat sie nie wiesza i blyska lampa musi byc sprawna ale musisz spojrzec na migawke czy nie wylazi z niej smar i popros najlepiej sprzedawce o zdjecie migawki
a oprocz tego canona co jeszcze polecacie ?? mam malo czasu i zalezy mi zeby szybko kupic w miare dobry aparat
za te pieniadze ? ta 50 tka jest wporzo, moglbym polecic tansze 100 i serie 600 ale jak juz mowilem to jest strasznie sliska sprawa bo rzadko zdarzaja sie modele z dobra migawka, dlatego zainwestuje w ten model, no jesli bardzo chcesz 300 to moze byc i 300 :) ewentualnie za te pieniadze masz bardzo fajny zestaw manualny, jakis t60 plus szklo tele i spacer zoom... a o inne firmy popytaj na innych forach ja bana dostac tutaj nie chce :) poza tym niewiem jak stoja aparaty firmy N.
Czyli najlepiej tego e50 ?? Jezeli jednak tego nie znajde w swojej okolicy to jaki inny ??
powinnas szukac w okolicy allegro ;) oplaca sie kupic dobry sprzet, a nie kupic blisko
ale ja sie za bardzo nie znam i nie wiem czy jak kupie cos co jest na zdjeciu to czybedzie to dobre, to ze mi sie podoba to jedno a to czy jest dobre to drugie
zawsze masz niepewnosc, gdy kupujesz cos starego, bo nie masz gwarancji....
natomiast o jakosci sprzetu wypowiedzieli sie znawcy forumowi....
warto wiec kupowac bez pospiechu i od pewnych osob - najlepiej nie od TIPow, ale od ,,zapalencow'' fotografii, ktorzy sprzedaja swoj sprzet bo kupuja cos lepszego - wowczas mozesz liczyc na uczciwosc :) bo taki TIP to nie jest w stanie sprawdzic kazdej sprzedawanej sztuki... ja tak zawsze kupowalem i nie nadzialem sie. czego zycze tez i Tobie
zastanawiam sie bo kusza mnie canonem 300v za 350 zl same body prawie nowym a e50 kosztuje tyle samo i nie wiem co wybrac
ja tamrona i 300d kupilem na allegro, ale za to pieniadze niemale wiec mialem i na to i na to po tydzien testow nim zaplacilem... inna sprawa ze moje konto na allegro wzbudza zaufanie :)
Cytat:
Zamieszczone przez asica
odp - 50e