Można się dowiedzieć, gdzie była robione zdjęcie nr 8? ;-)
Wersja do druku
Można się dowiedzieć, gdzie była robione zdjęcie nr 8? ;-)
A te landszafty to nie są czasem fotoszopowe?
1 - ciekawe
12, 20 - super:-D
7 - bardzo ładny plener, a co to jest tam po prawej??
12 - fajny piesek:mrgreen:
Te pierwsze landcape-y to takie z deka HDR-ki. Podoba mi sie portret lubie efekt cyanowych cieni ^^... Ale ogolnie fajnie widac ,ze lubisz eksperymentowac.
hmm... coż mam troche inne zdanie:)
26.
Siemano, wrzucam coś z motoryzacji, bo nie bylo do tej pory:)
27.
28. Dziewicze zdjęcie z pierwszego Canona:) 85 1.8
I bardzo dobrze, gdyby wszyscy sie tu ze wszytskim zgadzal to po co byloby to forum? Ale podchodzilbym do wlasnych zdjec z troche wiekszym dystansem. ostatnie trzy do mnie nie przemawiaja.Cytat:
hmm... coż mam troche inne zdanie
Chłopie zamiast marudzic i wypisywac bzdurne komentarze w stylu nie przemawia do mnie itp napisz cos sensownego, wytknij błędy, powiedz co można by poprawic ( o ile oczywiście wiesz co napisac) :) Bo za przeproszeniem takie komentarze jakie dajesz można o kant **** rozbic
o portrecie nie wypowiem bo portretow nie robie i sie po prostu na nich nie znam.
27. Audi fajne ale jakos dziwnie wyglada z usunietymi innymi kolorami i osobiscie wolalbym kadr od przodu najlepiej szerokim katem zeby zaakcentowac grill. albo calkowicie z boku zeby pokazac malowanie. taki kadr bardzo czesty i wg mnie juz poprostu nudny.
28.taki poprostu shot. nie wiadomo na czym skupic wzrok- na wiezy, miescie czy pagorkach w tle. a wystarczyloby wieze dac w mocnym punkcie i juz cos by bylo ciekawszego.