-
4.1 moim zdaniem (a niestety mało się znam...No ok, opieram się na chwilę obecną na wyłącznie osobistym poczuciu estetyki) bardzo dobrze;D. Zakrzywienie opony na wirażu..mmm. Uchwycony moment na plus, na kolejny panoramowanie. Nie podobaja mi sie natomiast pikselki na czarnej części spodni i w ciemniejszych partiach pod motorem, ale to tylko moje zdanie;) generalnie na plus;)
-
Niezły set Moher
3,3 trochę ciasno ale ja się nie znam ;-)
3,2 super.
pozdrawiam Darek
-
świeżutki set z wczorajszego meczu Speedway Ekstraligi :)
5.1 Twarda walka na pierwszym łuku
5.2 Daniel Jeleniewski gorączkowo szuka rywala - Fredrika Lindgrena
5.3 Grzegorz Walasek przycina do krawężnika
5.4 "Nadszprycowani" Davey Watt i Fredrik Lindgren centymetry od bandy
-
sie ma
5,1 i 5,4 naprawdę super uchwycone.
Teraz to bym z chęcią gdzieś pojechał na żużel, lecz nie ma w Irlandii :evil:.
Darek
-
Cześć Kasiu!
Jeżeli i ja mogę wtrącić swoje zdanie, to... wtrącam ;)
Pierwsze foty za bardzo z boku jak dla mnie, musiałaś być mniej więcej w połowie łuku, ja bym robił albo prawie na wyjściu, albo całkowicie na wyjściu z łuku. Pierwsze są troche za ciemne, ostatnie są już jednak bardzo fajne i pod względem miejsca fotografowania, i pod względem ekspozycji.
Jeżeli mógłbym jeszcze coś podpowiedzieć to... spróbuj robić zdjęcia na "długiej" tzn. na drugim łuku. Chodzi mi o taki kadr (przy okazji - bandę to my mamy prostą jak jasny gwint w tej Częstochowie ;) ):
Ogólnie żużel to piękny sport, ale czasem przy nudnym spotkaniu ciągle na 5:1 jest niewiele do roboty :)
Kombinuj ciągle :)
Pozdrawiam z Częstochowy!
-
Niestety, we Wrocławiu wszystkie mecze są średnio interesujące jeśli chodzi o akcje, bynajmniej w tym roku nie chodzi tu jednak o wyniki "ciągle 5:1" ;)
to bardzo ciekawe i fajne miejsca, tylko na Olimpijskim ciężko jest się tak ustawić z powodu "rozłożenia" bardzo rozmyślnego zresztą, pasa bezpieczeństwa,a robienie na drugim łuku odpada bo.. jest tam park maszyn ;/ ale oczywiście na innych stadionach można pokombinować więcej i spróbuje za Twoją radą więcej czasu spędzić na drugim łuku, efekty zaprezentuje z miłą częscią na CB ;) w niedziele jade do Zielonej Góry, i postaram się innowacyjniej podejść do tematu. może i na torze będzie sie działo więcej niż wczoraj :D
pozdrawiam i bardzo dziękuje za rady! :)
-
U nas na długiej też jest park maszyn (a raczej w połowie), ale mnie chodzi o to, żeby stanąć na wjeździe na drugi łuk :)
-
ale we Wrocławiu park maszyn jest na drugim łuku, a nie na dlugiej, a na dlugiej nie wolno stać, bo kończy sie przed nią pas bezpieczeństwa :) jednakze kombinacji nigdy za wiele ;)
pozdrawiam, Kasia
-
no i po zawodach.. tym razem zostawiłam w spokoju solo, i skupilam się na akcjach zbiorowych. mam nadzieje, że coś przypadnie do gustu.
Falubaz Zielona Góra vs Sparta (Atlas) Wrocław
6.1 Bezpardonowy atak Piotra Protasiewicza na Tomasza Jędrzejaka.
6.2 Jason Crump brutalnie blokuje atak Protasiewicza - powiało grozą.
6.3 Wejście w drugi łuk na pełnym gazie.
6.4 Niespełna 18-letni Maciej Janowski po profesorsku "ustawiał" rywali jadąc na wyjeździe.
-
Piękna galeria - dobre kadry, walka na torze i dużo szprycy!:)
Gratulacje, Kasiu!