ktoś z Katowic jedzie? :P
Wersja do druku
ktoś z Katowic jedzie? :P
Venio, bedziesz ? :DCytat:
Zamieszczone przez Venio
BTW a co z innymi miastami ? W-wa, Wroclaw, Gdansk, itp ? Nie chce Wam sie przyjezdzac ? :(
Wlasnie, tym bardziej, że to jeszcze ponad tydzień, spokojnie można sobie weekend zaplanować.
Zalezy czy starzy dadzą mi kase i czy ktos z Katowic jeszcze będzie jechał... bo samemu mi sie nie chce ;] jak będzie ktos chętny to sie zastanowie :DCytat:
Zamieszczone przez Polaco
To moze wyslij jakies PW z zaproszeniami ? ;) Moze ktos bedzie chetny, w sumie to za tydzien bedzie :DCytat:
Zamieszczone przez Venio
Chętnie bym pojechał ale mam w tym czasie wyjazd służbowy, szkoda że nie robimy tego spotkania we wrześniu, większość byłaby juz po wakacjach...
Niestety wystawa na wrzesien nie poczeka, ale nikt przeciez nie mowi ze to ma byc ostatni zlot, we wrzesniu moga byc poprawiny :DCytat:
Zamieszczone przez Mac
Chciałbym dodać, że poniedziałek będzie wolny, i tegoż dnia koło mostu Rocha (oczywiście w Poznaniu) odbędzie się wielka rekonstrukcja bitwy o Arnchem. W inscenizacji nad Wartą bedzie bralo udział 150 żołnierzy, będzie dużo strzelania, desant, efekty pirotechniczne, wybuchy.. I jak tu nie przedłużać zlotu o jeden dzień :) ?
OO, to jest interesujace! (btw: Arnhem) Moze jednak sie pojawie, tyle ze dopiero w poniedzialek dalbym rade.
Tutaj film z zapowiedzi w TVP :
http://ww2.tvp.pl/video/2005/08/07/45504/film.asf