a krok do tyłu?...uszy by się zmieściły:)
Wersja do druku
a krok do tyłu?...uszy by się zmieściły:)
Rada (o którą prosisz): nie tłumacz swoich zdjęć zwłaszcza, jeśli sam widzisz, że coś w nich nie halo. Inni zobaczą to tym bardziej. Koń niestety niedopracowany, rozprasza uwagę druciana siatka. Pomysł był dobry, ale poszukaj innego 'modela' i przyłóż się bardziej do zdjęcia.
Z reszty: bardzo fajne klimaty bagienne (6.), ale chyba bardziej widziałabym to jako horyzont widziany przez wyostrzone trawy na pierwszym planie.
Z pierwszej serii: na bardzo duże tak dla 3. za nóżki z pyłkiem.
Co prawda już jakiś czas po świętach, ale coś się z tego okresu znalazło, jest to mój debiut w takiego rodzaju ujęciach więc proszę o konstruktywną krytykę i radę.
8.
9.
Na zdjęciach wyżej próbowałem kombinować trochę z "Orwigiem"
A co powiecie na to ?
10.
Ludzie przecież to kawka! Na 2 pszczoła nie ma skrzydeł co według mnie jest błedem.
Powodzenia swnw.
swnw a masz jakiś pomysł na poprawienie tego ? pszczoły mają raczej przeźroczyste skrzydła...
może ktoś coś jeszcze doda ? widzę z tymi portretami jest coś nie tak, czy jakąś lepszą obróbką dało by rade poprawić zdjęcie nr.8 ?
Może odniosę do dwóch zdjęć:
Zdjęcie 9 to bardzo przyjemny portret.
Natomiast w 8 przeszkadza mi zbyt mocne doświetlenie lampą dające nienaturalny kolor skóry i cienie oraz niestety koszmarna twarz (robiłeś coś z nią?) w lewym górnym rogu... może by spróbować B&W?