Aha - zapomnialbym.. Ramiączko! Weg! Raus! I w ogole wywalic :P
Wersja do druku
Aha - zapomnialbym.. Ramiączko! Weg! Raus! I w ogole wywalic :P
tak wiem :D już je nawet miałem 'wywalone' ale zapaćkałem całe plecy :evil: i dałem sobie spokój
yyy. zapaćkałeś?? - stempel?
ostatnie zatem z tej serii, dzięki piękne za komentarze i uwagi, choć bardzo oszczędnie ostatnio ;-)
modelka: Beata Świątkiewicz
6.
Dla mnie to tak :) Dziwny kadr bo nie ma żadnego mocnego punktu... Mina jakby nie wiedziala co robić i była wystraszona i poza nie za bardzo wyszukana ;) Katana (czy co to jest) jest ucięta co przeszkadza (wydaje się jakby rękojeść była tak samo długa jak ostrze) Stanik trochę (a raczej bardzo) nie pasuje. Ze światłem i obróbką jest ok :)
Moje zdanie :) to bardziej przyłożyć się do kadrowania, szukać ciekawych poz, dobrze dobierać ubrania i będzie świetnie :) Bo to co najważniejsze czyli światło udało Ci się opanować :)
POZDRO
Lekkie zdziwko mialem, jak ją zobaczyłem z tą kataną.. Heh..
Ogolnie to nie bardzo rozumiem zamysl tej foty.. Chyba troche ten miecz nie pasuje. I tyle po prostu
Mi co się rzuciło w oczy (mogę się mylić po paru piwkach) oczy są dużo ostrzejsze od całej reszty. Tak jak by były lekko przeostrzona a reszta nie była ostra.
nie katana tylko futerko :D :D zwał jak zwał, fakt faktem że rekwizyty nie były do końca przemyślane, takie akurat były pod ręką, dla mnie to początki nauki portretowania, bardziej przykładałem się faktycznie do panowania nad światłem i 'obycia' ze studiem (chociaż pierwsze trzy fotki nie były robione z użyciem lamp studyjnych), więcej osób fociło więc lekka zadyma była ;-)
@TomS, możliwe, lekki blur dałem
dzięki wszystkim
ło bozie.
a co ma panterka do miecza samurajskiego?:D
nie czaje nie czaje:)