Vitez podaj tylko nazwe podforum opis i powiedz gdzie chcecie podpiąc i bedzie:)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wersja do druku
Vitez podaj tylko nazwe podforum opis i powiedz gdzie chcecie podpiąc i bedzie:)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Nazwa: "Testy Sprzętu"Cytat:
Zamieszczone przez hazan
Opis: subiektywne opisy i opinie użytkowników o ich sprzęcie foto.
Miejsce: jako podforum forum "Ogólne" gdzies w okolicach "Technika robienia zdjęć" a "Software"
Powyzsza propozycja jest tymczasowa - wstrzymaj sie hazan z zakladaniem, niech sie paru zainteresowanych wyrazi co do opisu i umiejscowienia :)
"my" zainteresowani nie wnosimy sprzeciwu co do wniosku Viteza :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
a tak na powaznie mnie pasuje, mam tylko pytanie czy ktorys z moderatorow/ admin bedzie dbal aby w tej czesci nie powstawaly bezsensowne watki ( co by nie bylo np canon 20-35mm, a za chwile 20-35mm canon )?
Mam taką nadzieję że będzie o to dbał Vitez 8) :lol:Cytat:
Zamieszczone przez piotrkula
A ja mam nadzieje ze bedzie dbal o to kazdy z moderatorow/adminow :PCytat:
Zamieszczone przez hazan
Jako użytkownik typowej prostej cyfrowki nie mam za wiele do powiedzenia w temacie obiektywów i musze sie do tego przyznac - dlatego licze na was :)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
To bedzie podforum testowe sprzetu ogolnie a nie tylko obiektywow... mozesz opisac swoja cyfrowke a pilnowac porzadku tak czy siak musisz :PCytat:
Zamieszczone przez hazan
To co zakładamy czy nie ?Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Glosow sprzeciwu nie ma, paru chetnych jest, wiec zakladaj 8)Cytat:
Zamieszczone przez hazan
3 x TAK :)Cytat:
Nazwa: "Testy Sprzętu"
Opis: subiektywne opisy i opinie użytkowników o ich sprzęcie foto.
Miejsce: jako podforum forum "Ogólne" gdzies w okolicach "Technika robienia zdjęć" a "Software"