a czy nie jest tak, ze aby program dzialal to system musi widziec karte jako dysk ?? a nie odwrotnie ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Aszu
Wersja do druku
a czy nie jest tak, ze aby program dzialal to system musi widziec karte jako dysk ?? a nie odwrotnie ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Aszu
Tak tak. To miałem na myśli. Żle to napisałem. Dzięki za poprawienie.Cytat:
Aszu napisał:
na innych też może działa, bo program widzi nośnik z kartą jako kolejny dysk
a czy nie jest tak, ze aby program dzialal to system musi widziec karte jako dysk ?? a nie odwrotnie
no problem :)
a czy testowales juz moze sqtecznosc tego programu ??
ewentualnie czy mozesz zrobic taki tescik ??
mam nadzieje ze nie bedzie mi nigdy potrzebny ...ale warto wiedziec czy to naprawdze dziala :)
coś tam próbowałem
zapisałem na karcie jakieś 300 Mega fotek, po czym je wykasowałem.
Zapuściłem program do odzyskiwania SanDisk Rescue Pro i znalazł mi kupe żeczy.
Nie liczyłem czy wszystkie, czy tylko część. Było ich bardzo dużo.
Dziś sformatuje CF-a. zobaczymy czy po formacie da radę.
Ale odpowiedź opublikuję dopiero po 5 lipca. Dostałem urlop i idę się byczyć w bieszczadach. :)
Takiemu to dobrze :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Aszu
Miejmy nadziej, ze do tego czasu nikomu nie przytrafi sie przypadkowy format karty :wink:
Jeśli nie nadpiszę sie czegoś na karcie to wszystko da sie odzyskać!
Mam jedno pytanie, przypadkowo skasowałem 70 fotek pamiątkowych na karcie CF, ale karta jest na stałe zamontowana w aparacie. Nie da się jej wyjąć, po prostu guziczek spustowy do karty jest "wgnieciony" do środka. Tak od blisko roku, ale karta działa bez problemu.
Tylko nie da sięjej do czytnika wrzucić, tylko przez aparat.
A tak apropos, chętnie bym odkupił program do odzyskiwania plików - tak na przyszłość
Ja w razie awari używam tego, licencja freeware. Co do odzyskiwania zdjęć to nie narzekam. Nie powiem, że zawsze odzyskałem to co chciałem, ale byłem zadowolony z działania tego programu :-)
Pozdrawiam