Lampa zewnętrzna w sufit i tyle w temacie;)!
Wersja do druku
Lampa zewnętrzna w sufit i tyle w temacie;)!
Wstyd.
Bebechy moze i te same ale jak trzeba bedzie podpiac lampę zewnetrzna bo wbudowana okaze sie kiszką (co w reporterce tez moze miec znaczenie), to do 650 juz nie da rady z braku samek. G9 za to nie da obracanego LCD... tematow bylo duzo na tym forum i nie tylko.. dylemat miedzy tymi dwoma aparatami ale to i tak chyba poza zainteresowaniem autora watku.
Ale zawsze można podpiąć lampę zewnętrzną wyzwalaną błyskiem, wiec sanki nie są konieczne, jedyny problem z ustawieniem poprawnej mocy błysku może być( ale nie koniecznie)
Mozna i w taki sposob sie bawic.. tylko czy nie jest to troche dodatkowej roboty?
HuLeLam, za literówke przepraszam, ale wiadomo o co chodziło. Zeby nie to, ze sam stalem przed wyborem ktoregos z tych modeli to pewnie bym nie wiedzial tyle o specyfikacjach. U mnie rowniez byl dylemat: Sanki+Raw czy moze lepiej obracany LCD bo na koncertach znad glow byloby wygodniej robic i przy jakis tam zabawach makro z kompakta latwiej kadrowac. Wygraly sanki, chociaz teraz po zmianie systemu niewiele mi sie przydadza jak swiecidelek canonowych juz nie ma.
Ja proponowalbym G6
tanio jasno calkiem niezle...
zaoferowalbym G5 ale chyba kolega ode mnie kupi... ;)