Hmmm, wez przeczytaj UWAZNIE co napisales. MB a GB rozni sie "troszke". Domyslam sie ze masz na mysli 1 GB...Cytat:
Zamieszczone przez pcplus
Wersja do druku
Hmmm, wez przeczytaj UWAZNIE co napisales. MB a GB rozni sie "troszke". Domyslam sie ze masz na mysli 1 GB...Cytat:
eheheh :) sorki ale musialem to napisac :P
A ktos wie w jaki sposob odczytac uszkodzony plik jpg? Nie moge zobaczyc ani miniaturki ani podgladu, nic :-( a miejsce zajmuje.
Jest to plik odzyskany programem Active@Undelete
Oczywiście, machnąłem się ale to tylko literówka, czyli tzw czeski błąd :)Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
pozdr
Andrzej
a ja moge polecić:
photorescue 2.1
digital picture recovery
digital photorescuepro 2.798
e data unerase 3.0
e image recovery 3.0.2.99
pc inspector file recovery 4.0
pc inspector smart recovery 4.5
photorescue wizzard
runtime get databack 2.31
photorec 5.9
Mając nazwy łatwiej znaleźć :-)
czy jest komuś z Was znany sposób na odzyskanie zdjęć z Canon A 510?
na wakacjach podmienili mi płytę i teraz mam nie swoje zdjęcia. a z tego co czytam na CB nie zawsze fotki są kasowane na zawsze. za wszelką pomoc serdecznie dziękuję
Zasady odzyskiwania fotek z karty , dla każdego aparatu są te same . Poczytaj dokładnie wątek i napewno znajdziesz odpowiedni program i metodę . Pamiętaj tylko że z aparatu nie odzyskasz , kartę musisz włożyć do czytnika .Cytat:
Zamieszczone przez fosgen
Na www.dobreprogramy.pl masz rewelacyjny (i po polsku) programCytat:
o nazwie: Digital Image Recovery
Działa szybko i wyśmienicie
Jedyny program, który po przeskanowaniu widzi moje zdjęcia na karcie SD to PhotoRescue PC. Widze miniaturki, no ale w wersji demo nie moge ich zapisac, cracka do 2.1 build 680 nie znalazlem nigdzie, jedynie do 679, ale znowu nigdzie w sieci nie ma instalki PhotoRescue PC 2.1 build 679. Jestem w kropce. Program potrzebuje uzyc jednorazowo, zapisac i zapomniec.