Pytanie do osób, które mają ten plecak. Czy przy założeniu worka przeciwdeszczowego można założyć normalnie plecak na plecy?? :>
Wersja do druku
Pytanie do osób, które mają ten plecak. Czy przy założeniu worka przeciwdeszczowego można założyć normalnie plecak na plecy?? :>
Jak?:> Ten worek jest przyszyty... i gdy się go naciąga to zasłania szelki...
Da się da, tylko trzeba mocno chcieć :)
http://img13.imageshack.us/img13/8600/101ud8.jpg
Nie naciągaj go na szelki ale od dołu na zewnętrzną część.
Dzięki ;) Takie proste a ja się głowiłem :D:D
Fajna sprwa. Moja cobra zaczela sie pruc i miejsca juz brakuje. Bedize trzeba sie przyjrzec temu plecakowi :)
Wiem, że odgrzewam pyry :), ale ostatnio wrócił temat zmiany plecaka i się zastanawiam, czy moje 400D z zapiętym gripem zmieści się u góry plecaka - tak żeby wpasować w przegródki. Proszę o odp. :]
Ewentualnie prosiłbym o jakiś pomiar głębokości plecaka na dole i na górze.
Mam ten plecak od jakiegoś czasu. Owszem pojemny ale... Przegródek stanowczo za mało, rzepy słabo trzymają (agrafką je poprzypinałem bo nie utrzymały pod klapa body + sigma 70-300), przegródki po miesiącu już się powyginały na stałe. Siatki wewnątrz puszczają na szwach. Wg mnie nie warto....
Może jakieś małe podsumowanie współpracy po minionym roku? ;-) Ostatni komentarz trochę mnie zaniepokoił, tym bardziej, że jak do tej pory słyszałem same pozytywne opinie..