-
fajny pies, nasz następny labek będzie czarny ;)..
co do grubości to mnie dzisiaj na międzynarodowej wystawie w Rzeszowie powiedzieli że za bardzo psa odchudziłem bo labrador wcięcia w pasie mieć nie powinien ;)..
co do sierści to skutecznie pozbyliśmy się wszelkich dywanów itp. z domu, na kanapy nie włazi a z podłogi córka zamiata ;)
-
No to pierwsze wiosenne słońce wyszło i zrobiłem jej zdjęcie w całej okazałości:
Wygląda na grubszą niż w rzeczywisości ;)
Zdjęcie ma 207Kb bo jak dam kompresję poniżej 70% to się placki pojawiają.
-
Już jej nie usprawiedliwiaj... wcale nie wygląda na grubszą :)
-
-
Lubisz szeroki kąt... i słusznie, bo fajne foto, a jeszcze jak "wyszczupla" psinkę;)
Piękna labka - niestety, mieszkanko za małe a złomu jeszcze tyle nie nazbierałem, żeby sprzedać i postawić dom8-)
-
Szeroki kąt faktycznie dał fajny efekt przy tak ułożonych łapach :)
Jedyne co psuje kadr to samochód w tle.
-
Nie chciałem stemplować, inaczej się nie dało pstryknąć, po prawej jest budowa hali sportowej a po lewej miliard innych samochodów, fotka była zrobiona w Bytomiu na Szombierkach podczas targu staroci i tak że nikogo w kadrze na polanie nie było to cud :)
Poluję cały czas na fotkę en face z góry przy samym nosie na max szerokim kącie, niestety moja suczka jest czarna i ciężko zrobic nierozmazane foto w fajnym otoczeniu, a że słońca ostatnimi czasy brak to chyba jeszcze popoluję.
-
Z dzisiejszego spacerku nad jeziorem.
-
-
09. "Jestem zdegustowana brakiem zachwytu nad zdjęciami" :mrgreen: