to zdjecie zamiast byc czarno biale
jest szaro szare
a nie o to chyba autorowi chodzi
Wersja do druku
to zdjecie zamiast byc czarno biale
jest szaro szare
a nie o to chyba autorowi chodzi
wiem :)
Skoro wiesz.. Skoro wszystko wiesz, to po,co takie gnioty wstawiasz?
marcin zlituj się:oops:, wpadłeś w jaką manię zakładania w ,,naszych fotografiach,, tematycznych wątków i wszędzie te same teksty i lichutke fotki:mrgreen:, naprawdę tak nudzisz się w pracy????:mrgreen:
pozdrawiam
To musi być ktoś podstawiony przez admina czy coś żeby przetestować naszą wytrzymałość. To już chyba 50 temat dzisiaj w którym prosisz o "komenty", a za każdym razem pokazjuesz niedopracowanego, przypadkowe gniotka. Kiedy ludzie próbują ci coś doradzić to twierdzisz że efekt jest zamierzony i że tak miało być.
A propos zdjęcia które zamieściłeś w tym temacie to to jest po prostu szara plama. Chłopak siedzi przykucnięty na kamieniach i co robi? Gdzie patrzy? Nic o nim nie wiadomo.
no to że jesteś fizycznie "nad" to rzeczywiście widać, ale jeśli miało mieć to jakieś głębsze przesłanie - to ja tego nie czuję.
a poza tym to za mały kontrast.
eh, jak mogłem nie zauważyć pięciu stron wątku.... :-P :wink:
A moze by tak te wszystkie tematy zlaczyc w jeden i dac na to podforum,gdzie sa te zwykle galerie uzytkownikow?
moze nie :)
A może jednak tak? Narobiłeś sporego bałaganu, a i tak w każdym wątku można przeczytać tylko o tym że zdjęcia są kiepskie, bo tak właśnie miało być.
Chłopie, z takim podejściem jesteś już o krok od zostania Artystą. Ja Ci radzę, uderzaj do Zachęty czy CSW. Twoje prace to już jest wyższa Sztuka. Nie nam maluczkim ją oceniać, my możemy ją jedynie podziwiać.