No, to BW bardzo zachęcające.
Wersja do druku
No, to BW bardzo zachęcające.
Polsar, może tak lekki retusz?, z ciekawości luknąłem sobie na ostatnią fote w ps-ie, a jestem generalnie antytalent szopowy :) i moim skromnym warto trochę pokombinować :)
wrzuciłem ci na priva, trochę mocniejszy, choć z racji rodzielczości foty wiele nie poszalałem :)
kurcze, ukryty masz mail a w tym forumowym to chyba nie da rady załączników .
jak będziesz chciałto podeśłlj adres, jak nie to sie nie obraże :)
Troszkę nie za dokładnie ma pomalowane usta - nie wyglądają ładnie, a ładna dziewczyna...Pierwsze to takie ciut lepsze legitymacyjne...
dla niej też to był pierwszy raz jako fotomodelka więc nie dziw się ale fakt ... wszyscy mogliśmy się lepiej przygotować
Pytanko dodatkowe jest : jak sami pozyskujecie modelki do pracy ? [interesują mnie tylko pomysły które nie angażują wielkich środków finansowych]
jeśli mają nie angażować, to:
- przeglądnij wszystkie koleżanki z n-k, znajomość zaprocentuje naturalnością
- pomyśl o kuzynkach i sąsiadkach, korzystaj ze znajomości
- pytaj o znajome znajomych, wykorzystaj próżność innych do celów samokształcenia
- rozmawiaj z nowo zapoznanymi, czy aby nie widziałyby przeszkód, zapraszaj z połówkami, wtedy wyczujesz grunt i zyskasz zaufanie
- pomyśl o grupie, do 4 osób, więcej to problem podczas sesji, będzie trochę taniej
Hmm zdjęcia pociech zawsze wywołują wśród rodziny duże emocje i publikacje powyższego ograniczył bym właśnie do tej grupy... ;)