Zapomniałem jak tu jest.. A raportu można użyć, żeby o coś poprosić? Czy tylko łamanie regulaminu tak się zgłasza?
Wersja do druku
Zapomniałem jak tu jest.. A raportu można użyć, żeby o coś poprosić? Czy tylko łamanie regulaminu tak się zgłasza?
Hmm.. W sumie pierwszy raz byłem w tak wielkim mieście, to i mi na myśl takie zdjęcie świateł wpadło :) Bez żadnych podtekstów ani ukrytych przekazów kolorystycznych ;-)
W sumie pomysł niezły. Ja na to nie wpadłem i jak tam byłem nie widziałem nic godnego uwagi aby podnieść aparat do oka. Wieży też nie znalazłem dopiero w domu zobaczyłem ją za plecami na zdjęciu pamiątkowym zrobionym przez mojego kolegę. :-D
Mało brakowało, a i ja bym nie znalazł wieży.. Długie i wąskie paryskie uliczki bywają zwodnicze i można się zgubić ;-)
Wszystko tam jakieś pokręcone. Ja się z gubiłem w pierwszej knajpie na Au Champs Elisée czy jakoś tak
Na Polach Elizejskich nie ma śmietników.. Przeszedłem całe dzierżąc skórkę od banana w dłoni.. Dopiero pod łukiem znalazłem kosz :P..
Ja na lotnisku spytałem gdzie można zgasić papierosa a pan z obsługi popatrzył na mnie zdziwiony i powiedział, że wszędzie. Było skórkę walnąć gdzie popadnie byłaby niezła jazda.
Ee no.. Nie chciałem wiochy robić ;-)
Mnie tam się podoba. Kadry może nieco mi nie leżą, ale klimat jest i pokazane też fajnie :)
Tak trzymać, bo pomysł niezły.