No i kolejne ... jak dla mnie super. Możesz powiedzieć gdzie dokładnie były robione?
Wersja do druku
No i kolejne ... jak dla mnie super. Możesz powiedzieć gdzie dokładnie były robione?
5-Lanzarote 6-Gran Canaria 7-LaPalma
pozdrawiam...
W PS-e poprawilem w poziomy(Levels) troche barwy dodalem + nasycenie i oczywiscie wyostrzanie i sporadycznie odszumianie i to wszystko......
khem, numerki Ci sie sypnely ;) pierwszych bylo piec, a drugi set zaczyna sie od 5-tki rowniez ;) wiec z numerowanych 6, 7, 5 - w kolejnosci podobania mi sie :) przy czym w 5 cos mi nie pasuje, ale nie wiem co ;)
1 - Efektowne, ale kamulec przytłacza ciężarem cały kadr. Byłoby lepiej, gdybyś odszedł nieco do tyłu i pokazał troszkę więcej nieba, bo ładne było i dałoby kadrowi więcej oddechu.
2 - Ładne światło i rysunek fal, ale przydałby się motyw na plaży.
3 - Zgrzyt w tym subtelnym zestawie, zupełnie mi się nie podoba z paragrafu banalność.
4 - Ciekawe miejsce, ale cięcie prawej strony kadru kładzie kompozycję niestety. Szkoda że nie postarałeś się pokombinować, ale ta plaża wbrew pozorom wcale nie była łatwym tematem dla szerokiego kąta - trudno zrównoważyć wysokie wzniesienia po prawej z morzem po lewej..
5 - Podoba mi się - niby nic, zwykłe zielone górki, trochę mgiełki i ścieżek, a... ładne!
5a - Nie podoba mi się, za duży kotrast, a biel chmur nieładnie pokazana.
6 - Fajne, ale koniecznie zdejmij saturację z niebieskości!
7 - Podoba mi się, przeostrzyłeś - na linii wierzchołków widać brzydką białą obwódkę.
Kanary dalej.........
GranCanaria w dali sasiednia wyspa Teneryfa i wylaniajacy sie szczyt Pico de Teide (3718m.n.p.m)
8.
Fuerteventuta czyli ladujemy na Marsie:-D
9.
Fuerteventura
10.
jeszcze pluca palacza czyli Gr.Canaria.
11.
i cos dla milosnikow zdrowego ciala :mrgreen:
12.
Mars jest swietny:) Na #11 nie leza mi te 2 czarne plamy na niebie, zrob cos z nimi;)
8 - wow :o