a co myślicie o oświetleniu?
Zapomniałem dopisać: 7 i 8 z lampą...
Wersja do druku
a co myślicie o oświetleniu?
Zapomniałem dopisać: 7 i 8 z lampą...
no no... brawo...
nie ma to jak poważna i błyskotliwa wypowiedź...
no ale w sumie podobna estetyka więc o co chodzi?
A na serio. Gdyby to rzeczywiście był taki mały reportaż to ok ale oglądając te zdjęcia nie widzę go. Są zbliżenia ale nie ma pokazanej otoczki, sytuacji...o to mi chodziło z tym początkiem. Np Żona na wózku jadąca w pośpiechu na porodówkę, przygotowania lekarzy, twoja dlon trzymająca jej dłoń w wysiłku i dopiero takie zdjęcie jak na 2 albo matkę z dzieckiem w ramionach, wtedy ja bym uznała te zdjęcia za reportażowe...takie jest moje odczucie i już.
Dwójka ekstra. Świetna reportarzówka + albumówka. Nie mogę żonie pokazać, bo będzie chciała piąte ;-)
Steady, pewnie to nie było Twoim zamiarem, ale jeżeli będziesz tak niesympatycznie reagował na miłe komentarze, to zrazisz sobie część Koleżeństwa. My tu nie tylko o sprzęcie i zdjęciach dyskutujemy, my się także netowo przyjaźnimy, dla niektórych atmosfera "międzyludzka" panująca na tym forum jest ważna.
A jeżeli oczekujesz wyłącznie konkretnych uwag, to musisz to wyraźnie zaznaczyć podczas publikacji zdjęć, najlepiej formułując konkretne zagadnienia, jakie Cię interesują.
Nie chciałem być niemiły... po prostu nie chcę żeby mi wątek przeniesiono do HydeParku ;)
Z powodu narodzinowych gratulacji? Nigdy się to nie zdarzyło.
Przenoszone są raczej części wątków i nie do Hydeparku, a do Pralni, i wówczas, gdy ludzie wpadają w nerwacje i zaczynają się okładać... "komplementami". Offtopy są tu na porządku dziennym i jeżeli nie przekraczają granic przyzwoitości - stanowią koloryt galerii autorskich i całego forum.
W takim razie obiecuje poprawę... jak widac do gaduł nie należę i pewno stąd moje nastawienie.
Gratuluje maleństwa fotki fajne (samo życie),życzę dużo zdrowia i niech się dobrze chowa ;-)