Mogę być na dwóch, nigdy nie zaszkodzi :)
weekend 8-10.11
gwozdzt
jkl8
aligator16 - tutaj tylko sobota, niedziela o 14-15 się zmywam, poniedzialek w ogole nie wchodzi w rachubę (3-dniowy plener?? :) )
22-23.11
paenka
luter78
aligator16
Wersja do druku
Mogę być na dwóch, nigdy nie zaszkodzi :)
weekend 8-10.11
gwozdzt
jkl8
aligator16 - tutaj tylko sobota, niedziela o 14-15 się zmywam, poniedzialek w ogole nie wchodzi w rachubę (3-dniowy plener?? :) )
22-23.11
paenka
luter78
aligator16
nie chodzi o to ze 3 dniowy ;) tylko ze o weekend i do wyboru jeden z tych dni...tak mi sie wydaje:)
Paenka jakie klisze będziesz brała (chodzi mi o negatywy kolorowe)? Bo moje zapasy się powoli kończą - zostało mi tylko 3 szt. profoto 100 kodak'a :)
obecnie na stanie mam chyba jakąś Konice, kodaka profoto, chyba kodak color plus <- do 200 iso
z resztą nie pamiętam co ja mam w tej lodówce :D
mam jeszcze kodaka ultra iso 800 i tu na pewno wezmę dla testu bo jeszcze tej kliszy nie używalam a sporo tego kupiłam w okazji :D
a potrzebujesz jakiejś?
dokładnie mogę dopiero w piątek napisać Ci co mam jak już będę w Sieradzu ;)
Piechotą mam jakieś 15 minut tam, więc jak będę w domu to się piszę, o ile mnie inna robota nie znajdzie (-:
W sobotę albo niedzielę prawdopodobnie parę godzin dam radę wygospodarować. Poniedziałek zasadniczo też mam wolny.
aligator: Z kolorów C41 mam sporo reali (po terminie, lecz mrożona cały czas) i trochę Xtra400.
czy wszyscy z analogami pędzą?
ja proponuje fabrykę starą
może kotłownia na feniksie?
ma ktoś inne pomysły ?
weekend 8-10.11
gwozdzt
jkl8
aligator16 - tutaj tylko sobota, niedziela o 14-15 się zmywam, poniedzialek w ogole nie wchodzi w rachubę (3-dniowy plener?? )
22-23.11
paenka
luter78
aligator16
djcargo
Paenka, Minek źle mnie zrozumieliście :) Chciałem się tylko spytać jakich klisz macie zamiar używać na tym plenerze. Kupować to i tak będę ale w większych ilościach :)
iopi: analog forever :)
Ale idziemy na księży młyn, tak? Ta fabryka jest dość daleko to może innym razem :)Chyba że inni też chcą.
djcargo: widzę że masz statyw Sherpa 600R? Jak możesz to go weź - przymierzam się do jego kupna więc dokładnie go sobie obejrzę :)