A mnie sie wlasnie podoba. Juz coraz blizej.
Wersja do druku
A mnie sie wlasnie podoba. Juz coraz blizej.
Ok, to pojedziemy ostro. Do odwaznych swiat nalezy ;-) Mi sie podoba, ciekaw jestem waszego zdania. Aha czy wy tez macie w dolnym lewym rogu brak przejscia tonalnego ?
3.
Jeeenyyy, co się dzieje z lewym okiem modelki. Czy to cień? Jeśli tak to u mnie fatalnie to wygląda. No i ten makijaż... ogólnie: chyba nie za bardzo pasuje do tej tonacji zdjęcia. Kadr dość przyjemny, aczkolwiek chyba(?) prawa strona zdjęcia trochę ciąży przez tą pozę modelki:-D
Niewątpliwie najlepsze Twoje foty jakie widziałem. Pewne niedociągniecia obróbkowe są jak przepiścy zauważyli ale generalnie jest dobrze.
Ogólnie fotki bardzo super :D Na 2ce mi się tylko nie podoba dziwna plastikowość twarzy :/ 3ka to samo + ciemne lewe oko (jakby podbite)... Za to obróbka na 3cim w świetnym stylu ;] Idzie w dobrą stronę ;)
Mnie sie podoba, no w koncu cos sie dzieje. W koncu robi sie klimat. Mam nadzieje, ze to swiatlo zamierzone a nie blad?
Mnie sie podoba. Zreszta nie tylko mnie. Dawaj do SPP.
Dokladnie. Bedzie dobrze. Zanim strzelisz, to obejrzyj kadr dobrze, czy nie uciales, nie przekadrowales i czy cos nie umknelo.