No więc mnie się najbardziej podoba to jedno Szczególnie dobrze prezentuje się na wydruku :DCytat:
Zamieszczone przez snowboarder
Wiesz, oni są jak dobre wino...Cytat:
Wersja do druku
No więc mnie się najbardziej podoba to jedno Szczególnie dobrze prezentuje się na wydruku :DCytat:
Wiesz, oni są jak dobre wino...Cytat:
No to idąc za ciosem :lol:
http://plieth.com/jurek/sopot2.html :shock: To przecież jeden z moich najlepszych kumpli ze szkoły muzycznej! A przynajmniej zgadza się nazwisko, instrument i (z grubsza ;-) ) wiek.Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Świat jest mały, acz z tego co wiem, to gościu mieszka w 3Mieście.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
No wiesz, a ja mieszkam w Genewie ;-) Ale jestem na 99% pewny że to on. Chyba po szkole studiował w Gdańsku i tak się mu pewnie ostało.. Pozdrów przy okazji - od Daniela z podstawówki - choć może nie pamięta :roll:Cytat:
A propos Michała Urbaniaka - facet jest niesamowity. Po powrocie z igrzysk grał nam na takim spotkaniu w W-wie. Pierwszy raz go słyszałem na żywo. Generalnie nie przepadam za taką muzyką, ale wtedy byłem po prostu zachwycony!!!Cytat:
Sorki za OT
Pozdrawiam
Moim skromnym zdaniem 1,4,5Cytat:
Nr 2 zdecydowanie widziałbym cz-b
Wiem! Niesamowita też osobowość. Zaglądnijcie proszę na jego strony internetowe. Poza wszystkim jest zakręcony na punkcie internetu i każdą wolną chwilę spędza przed kompem.Cytat:
Zamieszczone przez mxdanish
Co ćwiczysz?Cytat:
Do tego się dojrzewa, normalka!Cytat:
Wiosła,ale chyba już nie za długo pociągne,bo już mnie to coraz mniej bawi (w końcu 13 lat już w tym siedze i mam prawo być lekko sponiewierany) no i poza tym coraz więcej czasu poświęcam mojemu hobby (co trenerowi niezbyt jest na rękę :mrgreen: )Cytat:
Jutro właśnie jadę na 3 tyg do Japonii na MŚ i mże to być moja impreza pożegnalna