Wpadnij do sklepu Canona w Al. Jerozolimskich (vis a vis pustego placu po Marks & Spencer)... dopiero zobaczysz co to znaczy wybor i zatesknisz za bogactwem w sklepie Sigmy :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Igor
Wersja do druku
Wpadnij do sklepu Canona w Al. Jerozolimskich (vis a vis pustego placu po Marks & Spencer)... dopiero zobaczysz co to znaczy wybor i zatesknisz za bogactwem w sklepie Sigmy :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Igor
Byłem tam z rok temu. Faktycznie, do wyboru było kilka obiektywów (i to `kilka` to i tak brzmi mi jakoś zbyt mnogo, jak na to co widziałem ). Głównie przyglądałem się 17-40L. Ceny nie pamiętam (chyba straciłem przytomność), ale to było coś pod 4.000PLN.Cytat:
Zamieszczone przez kavoo
A tak, jak już skoro o Warszawie mowa. To jaki sklep foto polecacie (chodzi mi - i tu zaskoczenie - o szeroki wybór dóbr wszelakich i ceny nie zwalające z nóg ).
A i jeszcze mi się przypomniało. Byłem w tej Sigmie* jak plecak/torbę chciałem kupić. Wybór był całkiem spory, ale bardziej jakby pod kompakty/kamery. Spytałem pana za ladą o coś na lustrzankę i pan stwierdził, że nie widział w życiu żadnych toreb/plecaków na lustrzankę . Poważnie. I dlatego ruszyłem na poszukiwania innych sklepów mimo, że gabloty z Sigmami wyglądały ładnie i w miarę bogato (w porównaniu do innych, odwiedzonych przeze mnie sklepów).
*O ile mowa o sklepie (o ile mi się coś nie pokręciło) `Fotograf` w warszawskim Blue City. Zresztą tam są dwa (drugi to chyba `Fotostrada`) i nie pamiętam który jest który . Nie mniej mówię o tym gdzie są gabloty z wielkimi napisami `Sigma`.
Przytomnosc to bys stracil, gdybys sie zapytal o cos, czego nie ma na polce - np. 24-70L. Dowiedzialbys sie, ze nie mozesz go wyprobowac, bo to za drogi obiektyw zeby stal na polce, ale moga go dla ciebie specjalnie sciagnac na zamowienie. Wystarczy, ze wplacisz 20% zaliczki, ktorej oczywiscie nie oddaja - przeciez skoro zamawiasz tak drogi sprzet, to znaczy ze wiesz co chcesz kupic :lol:Cytat:
Zamieszczone przez tomi
Ceny nie pamietam, chyba 8700 bez zlotowki :lol: :mrgreen: