-
Cytat:
Zamieszczone przez
MacGyver
Ale każdy ma limit jeden wątek na dwa tygodnie. Regulamin nie powstał z czyjegoś widzimisię lecz wykrystalizował się z dyskusji
w tym wątku. Czas na własne wnioski był gdy dyskusja ta się toczyła, a nie teraz.
A tak przy okazji, wrzucanie zdjęć w jeden wątek obowiązywało i obowiązuje w "Galeriach użytkowników" i niezadowolenie użytkowników z tego sposobu prezentacji było główną przyczyną powstania "Naszych fotografii".
Juz sie nie odzywam.... Nie czytałem dyskusji a w swoim wpisie kierowałem się jedynie logiką, Jezeli o mnie chodzi to luzik i tak to miejsce nie jest podstawowym miejscem gdzie pojawiają sie moje zdjęcia podobnie jak wielu róznych innych userów, więc nie ma o co kruszyć kopii.
-
Kończąc "offtopa": bardzo fajne foty, dynamika i ujęcie specyfiki dyscypliny pierwsza klasa.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
andres
w swoim wpisie kierowałem się jedynie logiką
To ja może pomogę Twojej logice - to podforum ma być jak jakaś galeria internetowa, plfoto, onephoto, obiektywni itp. Może być nawet jeden wątek = jedno zdjęcie + komentarze. Tylko przedziały czasowe mamy sporo większe niż w innych galeriach. Nie ma żadnego obowiązku (poza trzymaniem limitów czasowych) wrzucania kilku zdjęć do jednego wątku, nawet o tej samej tematyce.
Cytat:
Zamieszczone przez
andres
wiesz ile to zdjęć?? wiesz ile to galerii w miesiacu?
Max 20 zdjęć, max dwie galerie w miesiącu - taki masz limit. Ponad limit - usuniemy :twisted: . Wcale nie tak dużo :p
-
[Banan] Rajd Szwecji 2007
-
2. i 5. są najbardziej w rajdowych klimatach, one też najbardziej mi się podobają. tj podoba mi się kompozycja i ....widzę że szkło ostre :)
tak jak mówilem 2 i 5 na + :D
-
Za n!5m0: #2 i #5 zdecydowanie najlepsze:p
-
Kadrowo jak najbardziej ok, tylko wydaje mi się że dość ciemne są te zdjęcia.
-
Przeglądając te zdjęcia wybrałem 2 i 5. I widzę, że nie ja jeden :D
-
Nr. 2 i 4 zdecydowanie oddają klimat tego rajdu. Szkoda, że na 1 i 6 ostrość "powędrowała" nie tam gdzie trzeba.
Pozdrawiam
-
[Banan] Rajd Akropolu 2008
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Ostatnia fotka to taki bonus - Moj plecak po kilku(nastu) przejazdach. ;)