Ale o co chodzi? Czy mi się jakieś zdjęcie nie wyświetliło? Ktoś przebiegł, przejechał samochodem, rowerem albo stoczył się tą trasą?
Wersja do druku
Ale o co chodzi? Czy mi się jakieś zdjęcie nie wyświetliło? Ktoś przebiegł, przejechał samochodem, rowerem albo stoczył się tą trasą?
heheh Paenka zauwazylem juz kilka razy ze nie wiesz o co chodzi :P hehehe nie zebym mial cos do blondynek ;)
Wiem, brakuje zdjęć z samej jazdy, ale jak się pewnie domyślacie ciężko się jedzie i robi zdjęcia.
Myślałem, że pewne atrybuty mówią same za siebie... Następnym razem postaram się uchwycić więcej, tak by temat zdjęć był oczywisty.
ojej...nie obrażaj się:)))...pokazuj, pokazuj...ale może więcej jakichś krajobrazów...natury... przyrody...to ciekawe miejsca są:)
Wcale się nie obrażam :) Po prostu zmienię w tematykę. Ile można katować ludzi podróżami rowerowymi? :p
Nie wnikając w szczegóły techniczne (na których się jeszcze za dobrze nie znam ;) ), to jak dla mnie to fota nr 5 z pierwszej serii gitarowej jest najlepsza. Przede wszystkim z powodu swojej ekspresji :) Naprawdę mi się podoba :)
Wiesz...przynajmniej nie krępuję się zapytac jeśli czegoś nie wiem. Lepiej zapytać niż nie wiedzieć i udawać że się wie:>
Akurat moja wypowiedź dotyczyła serii zdjęć i autor zdjęć załapał o co chodziło w moim komentarzu...Ty najwidoczniej nie. I dobrze, gdyby wszyscy na świecie rozumieli się doskonale to nudno by było.
a chyba ze...;) no to caluje stopki i prosze o wybacznie ;)hehe nie chcialem byc zlosliwy;)
#8 fajna i nawet sie nie ma do czego specjalnie doczepic:mrgreen: Za te 94km/h to szacunek u mnie, bo ja najszybciej jechalem pod 70 i wiecej tego nie powtorze;)
Dzięki za opinie! W trakcie tygodnia wrzucę coś spoza wycieczek rowerowych.
Może jakieś streetphoto? Zobaczymy :)
P.S. Ja też nie mam zamiaru już jeździć szybciej niż 80 km/h :p