Jestem ZA. Z chęcią zakupiłbym taki kubek :) Na spotkania klubowe jak znalazł :D
Wersja do druku
Jestem ZA. Z chęcią zakupiłbym taki kubek :) Na spotkania klubowe jak znalazł :D
Ciekawe czy ma IS`a:-D Żeby osoby z trzęsącymi rękoma mogły zalać sobie na fulla:-D
moze poczkamy na 16-35, albo 85/1.2 będą miały większą pojemnosć ;)
To może poprośmy o termos EF 70-200mm 2,8 IS USM :D
no dobra, ale jak jest z jakoscia wykonania? :wink:
niemniej, taki 24-105... i nawet nie jest tak koszmarnie drogi. rownowaznosc nawet nie 30 EUR z wysylka - jak na gadzet, to od biedy mozna sie szarpnac...
Zakupiony :-) Informacje o tym kubku znalazlem dzis w jakichs kilkunastu miejscach... ciekawe czy sprzedawca sie wyrobi :mrgreen:
Pewnie Canon zlecił produkcje eLek chińczykom, coś im nie poszło i teraz ratują się sprzedając je jako kubki ;)
Też zamówiłem. Ale może ponegocjuję ze sprzedającym w sprawie kosztów wysyłki i zrobimy grupowe. Na ebayu ma wystawione ponad 80 sztuk.
Jakość wykonania? Spodziewajcie się zwykłej, chińskiej ceramiki... a że chińczycy mają wielotysiącletnie doświadczenie w ceramice (sporo większe niż w elektronice) to raczej nie ma co się obawiać :) .
Szkoda że tego termosa 70-200 2.8 L nigdzie nie ma :?
Termos sam bym chetnie zakupił. Problem by był, jakby pomylił obiektyw z termosem :D hehe
Na kubek przy zamówieniu grupowym też bym się pisał.