Ładne, drażni mnie trochę tylko rozmycie palców z przodu, można było trochę przymknąć prze(y)słonę
Wersja do druku
Ładne, drażni mnie trochę tylko rozmycie palców z przodu, można było trochę przymknąć prze(y)słonę
Chciałbym oficjalnie zaprezentować gotowy podcast :)
Zapraszam na http://piotrusb.fotolog.pl/multimedia,1530871,link.html
Jeśli coś nie działa z linkiem -> http://www.piotrusb.fotolog.pl
Pozdrawiam
Piotrek
Nic z tego :(
Żadnych upgradów w pracy..
Kilka fajnych ujęć. Jednak za dużo powtarza się podobnych fotek. Ludzi idących ze świeczkami jest chyba 8 zdjęć. Kobiet trzymających różaniec 3. Zmniejszył bym ilość zdjęć - rezygnując z podobnych ujęć.
Cytat:
Żadnych upgradów w pracy..
Nie rozumiem ?
Ah... no teraz rozumiem ;)
Jeśli chodzi o prezentację - jest we flash'u i może faktycznie jeśli ktoś w pracy nie ma Javy i nie może jej zainstalować to pozostaje obejrzeć podcast w domu :( . Zmienione są ustawienia prywatności, więc oglądać go mogą wszyscy - i tutaj na pewno problemu nie ma, choć rano jeszcze był.
Moje gratulacje za podjęcie konkretnego, nie medialnego, niszowego tematu i jego realizacji. Kto ma teraz czas, chęci i siły realizować autorskie projekty ? (mam na myśli "amatorów") - niewielu.
W ten sposób zachowałeś pamięć o tych trudnych latach wojennych i Ludziach - świadkach. W czasach gdzie na świecie mówi się o "polskich obozach koncentracyjnych" jest to szczególnie ważne.
Warto było by dopracować jeszcze ten temat. Za dużo fotografii z tym samym motywem.
Dlaczego więcej nie będzie już tych spotkań - mszy ?
Pozdrawiam
Dziękuję bardzo za słowa uznania
Temat ciekawy i (na szczęście) robiłem go sam, tzn. prawie sam, bo przez godzinkę, dwie towarzyszył mi (albo ja jemu ;) ) Marek Kępiński z Biura Prasowego Jasnej Góry. Ale on musiał to robić a ja chciałem, dlatego zostałem z Pielgrzymami do wieczora.
Zdjęć może faktycznie za dużo, tzn. za dużo się powtarza, ale zależało mi, żeby jak najwięcej pokazać osób uczestniczących w pielgrzymce, więc umieszczałem podobne do siebie zdjęcia.
Najmłodsza uczestniczka skończyła w tym roku 81 lat a przybyłych więźniarek było 17 osób.Cytat:
Dlaczego więcej nie będzie już tych spotkań - mszy ?
Za rok nie ma oficjalnego spotkania - która z Pań będzie mogła przyjechać, z pewnością to zrobi.
Będzie za to odprawiona msza święta, niezależnie od liczby przybyłych na pielgrzymkę byłych więźniarek - co już pisałem w napisach końcowych podcastu.
piotrusb tym bardziej biorąc pod uwage twój wiek jestem pod dużym wrażeniem wrażliwości:)
tak jak piszą przedmówcy możnaby było dopracować dzieło:) Mnie nie drażni ilość ujęć, raczej drażni mnie to że nie do końca fotografie mogłyby może być troszkę inaczej poukładane pod opowieść snutą przez te Panie. Myślę, że napewno znasz Mediastorm...tam jest dużo do podejrzenia. Zdjęcia są świetnie dobrane do narracji.