to drugie to co to jest?
Wersja do druku
to drugie to co to jest?
gunia1990 sama chciałabym wiedzieć :-D
Żałuję, że nie sprawdziłam od razu, ale ogród botaniczny już zamykali i trzeba było szybko się ewakuować ;).
To był krzew 2-3m wysokości i to co jest na zdjęciu wyglądało jak małe, białe kuleczki...
bardzo fajnie to wyglada ;)
gunia1990 dzięki za odwiedziny i komentarz...:-)
I powrót do głównego tematu:
17.
to wymiata;)
Fotki bardzo miłe dla oka, starannie dobierasz kadry, może tylko te cykady by obrócić?
pozdrawiam
Bardzo ładne zdjęcia Seleno. Wszystkie mi się podobają, szczególnie wyróżniłabym 2, 10 i 14. Na niektórych masz może nienadzwyczajne światło, ale tak dobrze reagujesz obiektywem na kolory, że wynagradzasz to z nawiązką. Na paru zdjęciach chciałoby mi się trochę większej GO, żeby więcej zobaczyć w ostrości.
Dzięki! Toż to nasz poczciwy bielinek - najpospolitszy z pospolitych...;)
Dziekuje za słowa uznania, tym bardziej miłe, że dopiero zaczynam przygodę z fotografią ...Cytat:
Zamieszczone przez Pramo
Cykady obrócone, to już (przynajmniej dla mnie) nie będzie to, zawsze widziałam je właśnie tak - 'z głową w chmurach'...
Dziękuję za miłe słowa...Cytat:
Zamieszczone przez ewa_olsztyn
'Tulipanowych' zdjęć mam do przejrzenia jeszcze sporo, ale ostatnio oglądam ... cebulki zamiast kwiatków... :wink:
Większej GO też by mi się chciało, ale to już nie takie proste...
Musiałabym czymś doświetlać, a ja wolę światło zastane...
Obawiam się że budowa kolejnego dyfuzora (tym razem na lampę zewnętrzną) chyba i tak mnie nie ominie... :grin:
Ewo na razie nie muszę, a czy wogóle zrobię - czas pokaże...
Czy moje zdjęcia są niezwykłe ? Nie wiem...
Myślę, że to zależy w dużej mierze od ... odbiorcy...
Jeden zobaczy klimat, nastrój itd. , ktoś inny brak ostrości, a jeszcze inny coś zupełnie innego...
A w fotografii jeszcze dużo przede mną ...;)
Zimę mogę poświęcić na inne dziedziny fotografii... a wiosną powrócę do ulubionych tematów...
A tegoroczne archiwum mam dość pokaźne, więc na jakiś czas zdjęć wystarczy...:wink:
18.
19.