Ja tez jestem z Gniezna wiec o ile bede na miejscu chetnie sie zjawie na plenerku. Pzdr!
Wersja do druku
Ja tez jestem z Gniezna wiec o ile bede na miejscu chetnie sie zjawie na plenerku. Pzdr!
ja bym była chętna, żeby mnie ktoś podwiózł - prawko co prawda już będzie, ale samochodu sobie nie wyczaruję...
ok, możemy sie dogadać.
ci jadący z poznania mogą wyruszyć godzinę wcześniej i - jeżeli mają pomysł na ciekawą fotę (!) - po drodze zahaczyć jeszcze o:
- skansen miniatur
- wiatraki
ale oczywiście wszystko zależy od pogody...
ok.. jednak pojadę pociągiem, ale:
- ktoś mnie musi odebrać z dworca
bądź...
ktoś musi mi powiedzieć , tak łopatologicznie, jak dość na miejsce spotkania, jeśli uległo zmianie :D
ok, pociagi mam albo o 9:45, ablo o 11:38, albo o 12:03
I jak z tą sobotą? Spotykamy się? Nie? Dokładnie gdzie i o której?
Ja dawno nie byłem w Gnieźnie ale pamiętam, że warto na pewno iść na rynek, katedra, fajny bazar tam także jest, no i stadion:) Ale nie wiem jak to teraz wszystko wygląda.
też dawno nie byłem (jeszcze w czasach, gdy przejeżdżało sie przez centrum), teraz tylko obwodnicą przelatuję i zawsze myślę o foceniu katedry, szczególnie oświetlonej wieczorem.
dworca nigdy nie widziałem, ale oczywiście możemy się tam umówić, niemniej jednak myślę, że pomoc osoby miejscowej byłaby super....
jak na razie pogodynka przewiduje na sobotę całkiem ładną pogodę.
właśnie w sobotę ma sie wypogodzić, dzisiaj pogoda jak pod psem...
zdecydowałam, ze tak czy siak pojadę do tego Gniezna, bilet duzo nie kosztuje, a ostatniej soboty wakacji nie chcę spędzić w domu...