Fajne, choć "twardo" obrobione, przez co dziewczynka nieco traci na delikatności. Bardzo fajna modelka :-)
Wersja do druku
Fajne, choć "twardo" obrobione, przez co dziewczynka nieco traci na delikatności. Bardzo fajna modelka :-)
Zgodnie z obietnicą zapodaję następne.
2.
kolorki ładne i wszystko fajnie ale ona mogła by się spojrzec bo takto nie wyglada ciekawie
Tak, spodziewałem się takiej uwagi. Obiektywny w tym wypadku nie jestem, no bo jak tata może być względem córy, ale mi w kompozycji kadru (zdjęcie nie pozowane i modelka jest w ruchu co imho jest delikatnie widoczne) bardzo podoba się właśnie to opuszczone spojrzenie ;)
pierwsze to portret a drugie to "przypadek":))) gdyby spojrzała w obiektyw...echhhh... wszystko by się zmieniło:)))...no i za dużo góry:)))
Kolejne. Wczorajsze popołudnie i kwadrat.
3.
numer dwa to nie przypadek - to tzw. migawka - tylko trzeba wtedy zawołac dziecko po imieniu, żeby popatrzyło się w obiektyw - wtedy ten pierwszy nieprzygotowany przez dziecko (bo nie wie że się czaimy ze sprzętem i nie może wiedziec) rzut oka na obiektyw jest bezcenny - a jak widac po zdjęciu 3 to ma czym rzucac ;] pomęcz się trochę i spróbuj to uchwycic a nie pożałujesz (co do jedynki to fakt - przełożyłbym na high-key)
Nastąpiła mała zmiana fryzury, co trzeba oczywiście uwiecznić. Kolejny kwadrat.
4.
Według mnie trochę przesadziłeś z wyostrzaniem, włosy po lewej stronie zrobiły się chropowate. Zdjęcie ogólnie w miarę ok, tylko ciemne.
Wyostrzane w Infranview przez zaznaczenie automatycznej funkcji wyostrzenia przy zmiejszaniu. Dzięki za opinię.