pro0ponuje serie majteczek:D z przodu np 1ds mark III z jakims szkielkiem najlepiej dlugim :D a z tylu napisa You Can Canon :D
Wersja do druku
pro0ponuje serie majteczek:D z przodu np 1ds mark III z jakims szkielkiem najlepiej dlugim :D a z tylu napisa You Can Canon :D
Can 'on ;)
nu nu :D:D
Niedługo to forum zaprojektuje całą kolekcje wiosenno letnio jesienną łącznie z bielizną i strojami kąpielowymi;p
a ja chcę jeszcze parasol ;)
W końcu wszystkie firmy robiące takie gadżety mają to w opcjach :)
Nie mówiąc już np. o penn'ie z logo CB wytłoczonym w skórzanym etui ;)
Hehhehe jestem za majteczkami :D kolejna propozycja to np " /nazwa obiektywu/ inside" ;)
Jednego tu nie rozumiem. Przecież "za potwierdzeniem odbioru" to udogodnienie tylko i wyłącznie dla wysyłającego. Jaki dla odbiorcy ma sens dopłacać za udogodnienie, którego w ogóle nie odczuje?
Może o jakąś inną opcję niż 'potwierdzenie odbioru' chodzi? Zadeklarowana wartość? Pobranie?
"Potwierdzenie odbioru" to pewnie skrót myślowy od listu poleconego, który przecież trzeba podpisać (tu: potwierdzić).
Chyba. :)
No chyba nie. Masz do wyboru:
- list polecony priorytet
- list polecony priorytet potwierdzenie odbioru (drożej)
- paczka priorytet
- paczka priorytet potwierdzenie odbioru (drożej)
Pytanie do organizatora całej akcji o kontekst tego potwierdzenia odbioru i czemu ewentualni chętni mieliby dopłacać za udogodnienie widoczne tylko dla wysyłającego?