trojka swietna!
Wersja do druku
trojka swietna!
1. troszkę bym inaczej kadr złapał tak żeby było widać piersi nabrało by smaczku
2 twarz rewelacyjna ale mi osobiście ta ręka nie pasi
3 najlepsze tło fajne i kadr mi sie podoba
4 wygładził bym trochę skórę bo wyskoczyła gęsia skórka i włoski z czoła wywalić
5 tu chyba nic o tym nie powiem
6 poza mi się nie podoba fajne tło i usunąć tego kijeczka na przodzie bo przekuwa modelkę w pół
lecz moimi propozycjami proszę sie tak mocno nie sugerować bo jestem amatorem w 100%
Moje typy : 3 i 6
nie podoba mi sie (to bardzo subiektywne) obrobka na 1 i 2 (szczególnie na 1, dwojka jescze ujdzie :) )
3 - najlepsze jakie teraz pokazałes
4 - za dużo dołu, po co pokazywać pachę?
5 - (znów subiektywnie) nie podoba mi sie poza, dodatkowo bluzka modelki wytracila wogóle szczegóły- jest absolutną czarną plamą (przynajmniej u mnie na lcd)
6 - ciekawe miejsce na portret, nie podoba mi sie jednak swiatło, modelka pozostaje w cieniu kiedy jej stopy, ręce i cały prawy dolny róg (gdyby nie winieta) jest mocno oswietlony, tzn znajduję sie w plamie przebijającego sie słońca
Pozdrawiam!
Mi niestety żadne nie podeszło. Ta trójka w ogóle również modelka jest odcięta od tła, wygląda jak ustrzelone z jakiejś małpki i w klejone do jakiegoś beznadziejnego tła.
6. kadrowo OK, ale konwersja do BW bardzo słaba
5. CHAOS w tle. Krzywe, leci, druty, mosty, lampy buty i co by jeszcze tam się nie znalazło
4. Zdjęcie najlepsze, szkoda, że tatuaż okropny. :(
3. Już pisałem
2. Typowy portret, ale bez ręki.
1. Plastic:/ Powiedziałbym, że nastolatki na portalach typu fotka.pl lepszą obróbkę robią.
Reasumując, potrzeba Ci więcej wiedzy na temat portretowania.