ja też będę pozdr
Wersja do druku
ja też będę pozdr
wow, dopiero znalazłem ten wątek :oCytat:
Zamieszczone przez Polaco
oczywiście też się wybieram!!! :razz:
właśnie do nich zadzwoniłem: oficer - dość krótko - powiedział, że "loty jakieś będą około 14.00".
na pytanie, czy jakieś ciekawsze miejsca do robienia zdjęć będzie można "załatwić", powiedział, że bez akredytacji prasowej - w żadnym wypadku :twisted:
generalnie odesłał mnie do rzecznika prasowego. mam tel i nazwisko, ale będzie dostępny dopiero jutro... w sumie moglibyśmy określić kogo reprezentujemy (np. "Canon Board" albo coś) bo to pomaga w takich kontaktach ;)
Wynika ze na drugi raz jak bedzie impreza to trzeba bedzie wyszukac wszystkich uzytkownikow forum i wyslac do kazde PW zeby nie pomineli watku ;)Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Dziwne ze tak pozno, a czy "oficer" powiedzial o jakie loty mu chodzi czy nie ?? Bo wiadomo ze nie tylko beda lataly mysliwce...Cytat:
Zamieszczone przez mxw
No i widzicie ?? Trzeba w koncu zrobic te koszulki "Canon Board - Photo Team" i bedziemy mieli niezla sile przebicia ;)Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Teraz prosba na powaznie. Zadzwon jutro i napisz co i jak, czy jest jakis rozklad czy wszystko bedzie "godzinna improwizacja" ?? Bo na stronie oczywiscie niczego nie podali :roll:
Ja bede na 90% w moro, raczej przy barierkach, z grupka znajomych :) Wzrost: jakies 180 cm...Cytat:
Zamieszczone przez Robert P.
poznamy Cie po sigu ;-)Cytat:
taaaaaa :mrgreen:Cytat:
ja szukałem głównie pod plenery, wydarzenia mi się jakoś z czymś innym kojarzą...
"oficer" był bardzo tajemniczy, powiedziałem mu, że słyszałem, że o 11. mają te F-16 prze/przy-lecieć i zapytałem, czy rzezcywiście, a on na to: "gdzie, panie, one tu już są od dawna i stoją, niech mnie pan za język nie ciągnie, powiem tylko że około 14. będą loty, a reszta pytań do rzecznika..."Cytat:
czyli jak widzicie, pełna otwartość i przyjazna polityka informacyjna :twisted:
też tak uważam! już to w innych klubach przerabialiśmy. fajne koszulki (dobra jakość) z własnym nadrukiem to koszt około 20-25,- za sztukę.Cytat:
zadzwonię i powiadomię, ale szczerze mówiąc na wiele nie liczę :?Cytat:
wypas :)
coś tak bliziutko, a jade na wesele akurat :(:)
a koszulka miodzio pomysł :)
pozdrawiam
A nie lepiej po Avatarze ?? ;)Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
A czy w PL taka impreza to nie wydarzenie ? ;)Cytat:
Zamieszczone przez mxw
No i to mnie najbardziej wkurza, czlowiek ma checi a tu go zniechecaja. W zeszlym roku jak byl Air Met (czy jakos tak) to tez informacji jak na lekarstwo. Juz mi sie czasem odechciewa...Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Widac troche chetnych jest, to moze osobny watek na ten temat ?? Tylko niech jakis Moderator powie gdzie by to pasowalo bo nie wiem (hidepark ?).Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Kazda informacja jest cenna...Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Chwila, a nie mozesz na wesele pojechac PO spotkaniu ? ;)Cytat:
Zamieszczone przez jadeit