Zdjęcia są rewelacyjne!
Na prawde zazdroszczę Pana talentu! :idea:
pozdrawiam, Paweł.
Wersja do druku
Zdjęcia są rewelacyjne!
Na prawde zazdroszczę Pana talentu! :idea:
pozdrawiam, Paweł.
Super ... też bym tak chcial
Wszystko pięknie ale czy to są jeszcze zdjęcia czy np okładki do gier. ?
piękne prace plastyczne
Bardzo fajnie się ogląda te zdjęcia. Mam jednak pewną uwagę. Trochę za dużo tego dałeś. To chyba trochę jak z dobrym jedzeniem - lepiej smakować i zostawić pewnien niedosyt niż się przejeść i w zasadzie nie cieszyć się smakiem. Na przyszłość polecam surowszą selekcję. Pozdrawiam.
pierwszy raz umieszczałem zdjęcia tutaj i nie wiedziałem ile się daje, potem nie mogłem już edytować :(.
qsqs: Jeśli to nie tajemnica - z jakich miejsc (czy są ogólno dostępne) wykonywałeś zdjęcia nocne?
PS. Super prace!!!
Krasuski - Okładki do gier? Wyciągniecie szczegółów ze zdjęcia to dla Ciebie grafika komputerowa. Rozbraja mnie takie gadanie, na każdym portalu trafia się ktoś kto rzuca tekstem:" Bez photoshopa tak by się nie dało !!!" logiczne czy Wy myślicie że modelki bez makijażu i retuszu byłyby na okładkach? Nie jestem w stanie położyć na pół Warszawy podkładu, pudru i szminką pojechać po PKiN, więc litości. Pracuje w reklamie i grafice już tyle czasu że dostrzegam różnicę, nie wrzucam bez sensu do automatu HDR, jak większość i nie przeginam po maksie wszystkiego. Na szczęście klienci są innego zdania. Choć jak będzie zamówienie na okładkę gry to i takie można zrobić nie ma problemu. Wtedy już to będzie fotomontaż żeby był klimat po maksie.
sky999 - Z tego co kojarzę PKiN jest ogólnie dostępny, reszta chyba już nie.
Zdjęcia wyśmienite :)
Post nawet znalazł się na wykopie
http://www.wykop.pl/ramka/64513/zdje...warszawy-w-hdr
Muszę powiedzieć że pozamiatałeś mnie tą serią .... chapeaux bas !