zwierzetom dzien wolny nie przysluguje ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Wersja do druku
zwierzetom dzien wolny nie przysluguje ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Sluszna uwaga ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Zdaje sie ze dzi tutaj sie chwalil, ze mieszka pare minut piechota od ZOO... moze w wolnej chwili podejdzie na spacer z psem/kotem/chomikiem/whateva ;-) i zapyta? :roll:
Ogród w wawie jest czynny we wszystkie dni w roku i nie ma wyjątków (zwierz to zwierz i tak trzeba przyjść i dać mu jeść) - dzwoniłem i się upewniłem
kavoo, odnośnie rowerów to zapomnij - nie wpuszczą cie (tez sie pytalem), zostawić rower i przypiąc nie ma gdzie - choć mój znajomy z klatki pracuje w zoo i jeździ rowerem codziennie, no ale to pracownik jest
Fajnie to zabrzmiało ;)Cytat:
Zamieszczone przez dzi
Tak na marginesie to widziałem również samochody parkujące na terenie ZOO tuż za parkanem od strony Ratuszowej. Pewnie też pracownicy...Cytat:
Zamieszczone przez dzi
Poszedłbym z wami do ZOO ale cholercia będę w tym czasie w drodze na działkę. Pocieszam się, że może uda mi się ustrzelić jakieś ptaszki (podpatrzyłem dziuple w drzewie w której siedzą pisklaki a rodzice latają w te i z powrotem z jedzonkiem tylko nie wiem jeszcze co to za ptaszorki) tak więc 100-400, AI Servo i zdjęcia seryjne w razie co
a co do pogody to nie jest zle :-)
http://uk.weather.com/weather/local/PLXX0028
A ja w sobote zamierzam Wilanow odwiedzic 8)
OK, wszystko zatem wskazuje na to, ze pogoda jutro dopisze 8-)
Jak sie zatem umawiamy? Domyslam sie, ze przy bramie byloby logicznie ;-), ale ktorej - glownej (od Ratuszowej) czy drugiej (od mostu Gdanskiego)? Czy moze gdzies w srodku zaraz po otwarciu, jesli czesci osob bedzie wygodniej wejsc od jednej, a reszcie od drugiej strony?
No i o ktorej godzinie? Ja bede wchodzil od Gdanskiego, wiec jesli nie zbieramy sie przy bramie, to optuje za zbiorka w srodku, gdzies w polowie glownej alei (tuz po otwarciu, czyli pewnie ok. 9.15).
9.15 w środku jest OK, tylko wybierz jakiś punkt zbiórki przy głownej alei. Na wszelki wypadek, jeśli masz komórkę, to możesz dać na pm zainteresowanym uczestnikom. Jak się pogubimy/spóźnimy to będziemy dzwonić. Moją ci wysyłam pm.Cytat:
Zamieszczone przez kavoo
To moze w glownej alei, przy tarasie widokowym wyspy gibbonow? :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Arkan
Godzina 9.15, plus akademicki kwadrans dla spoznialskich ;-), a potem ustalamy marszrute i do boju ;-)
Pytanie - ograniczamy sie tylko do swiezego powietrza czy zahaczamy tez o wnetrza? Bo nie wiem czy brac tylko tele, czy wziac na wszelki wypadek cos krotszego :roll: