może odrobinę ostrzejsze usta?...ale jest dobrze:)))
Wersja do druku
może odrobinę ostrzejsze usta?...ale jest dobrze:)))
Dzieki Sowask8 za opinie:)
Adso- Ty chyba zostaniesz moim mentorem:) Wiesz co wydaje mi sie ze jest ok tzn to bylo 1.8 wiec glebia za wielka byc nie mogla...:) Dzieki:)
Czekam na dalsze opinie
Pozdro.
ależ modelka!!! rewelacja, jak dla mnie najlepsze fot nr 1 reszta ok ale pierwsze najbardziej do mnie przemawia. W zdjęciu w którym modelka "leży" na jakimś murku nogi są za bardzo oświetlone i wygląda to nienaturalnie.Ale całość zdecydowanie na tak
pozdro
Wargi, to akurat powinny byc moim zdaniem gładsze. Sa trochę za bardzo spękane i to przyciąga wzrok. Te spękania bym lekko podszopował. GO bardzo dobra.
ostatnie zdecydowanie najlepsze i odstajace od poprzednich, sprobowalbym z delikatnie bardziej otwartmi oczami :-) gratulacje
Podoba się, podoba :) świetna GO.
no ja nie wiem... mogę zostać co najwyżej upierdliwym krytykiem jeśli już, mentorem zostać nie mogę przynajmniej z dwóch powodów ( ale być może jest ich wiecej?:))
Po pierwsze: nie jestem w stanie niczego nowego Cię nauczyć bo pewnie wiesz i tak więcej ode mnie... w zakresie fotografii oczywiście
Po drugie: nie chcesz niczego nowego się nauczyć... chwalą Cię za to co robisz i słusznie bo fajne rzeczy robisz, ale tego oczekujesz bo to miłe jest być chwalonym i to Ci wystarcza:))
Wrzucaj dalej...chętnie pooglądam:).... Pozdrawiam
Adso - Co do pierwszego no nie wiem napewno staż w fotografii masz wiekszy co za tym idzie doswiadczenie umiejetnosci wieksze i wiedza tez wieksza...:
Co do drugiego nie wystarcza mi to i biore wszytskie uwagi do siebie analizuje i na nastepnej sesji postaram sie byc jeszcze lepszym. Dzieki!
Kabu - milo mi to slyszeć, dzieki za opinie!
oczepnik- mysle ze wiesz jak ciezko jest robic zdjecia tylko samemu bez pomocy kogos kto potrzyma blende itd..ale robie co moge:)Dzieki za opinie
fret- wiesz stwierdzilem ze akurat tych portetów nie szopuje bo nie ma po co...z reszta nie lubie takich okladkowych portretów. Dzieki za opinie.
Robert lubanski - Dzieki za opinie, mam drugie z otwartymi jak patrzy do gory wrzucic?
Pozdro.
Dawaj...
Nie o to chodzi. Jest ok, powiedzmy 9/10 i uzycie odrobiny szopa, żeby zrobic 10/10 nie jest grzechem, ale jego nieużycie tez jest w porządku.
Wrzucaj :)