Też mam Office 2007 (PL) i bez problemu otworzyłem, wypełniłem i zapisałem. Więc to pewnie jakiś jednostkowy problem. Masz poinstalowane update'y wszystkie?
Wersja do druku
Może w ten sposób - otwórz cokolwiek w excel. Nastepnie z zakładki excela rozwiń plik (lewy górny róg) i naciśnij otwórz folder (ctrl+O). W otwartym oknie w prawym dolnym rogu roziń zakładkę "otwórz" do opcji "otwórz i napraw" - otwórz w ten sposób ostatnio zapisany plik. To ścieżka pod excel 2003 (taki mam w pracy). Być może w 2007 jest podobnie?.
Może się uda?
Pozdrawiam :p :p
albo ja ślepy albo ...
czy ktoś mi powie ile za smycz i ile za identyfikator ?
proszę
Witaj!
Identyfikator - 16 zł
Smycz - 18 zł
list polecony priorytetowy za potwierdzeniem odbioru - Cena 7,70 zł
list polecony priorytetowy - Cena 5,80 zł
List zwykły priorytetowy - Cena 3,60 zł
Ceny te są wymienione w formularzu zamówień. Poproszę moda, aby powyższe podkleił pod mój post.
Dzięki wielkie :)
Ale ja przykry jestem :(
przecież wszystko jest opisane w formularzu :(
i na pierwszej stronie też :(:(:(:(
przepraszam
Ach ta inflacja :D
Bardzo dziękuję za zaufanie osób, które złożyły już zamówienie, ale proponuję wstrzymać się z przelewami do oficjalnego potwierdzenia mojej uczciwości przez gwozdzt. Powinno to nastąpić w przyszłym tygodniu. Dokładnego terminu nie podam. Jesteśmy w trakcie umawiania się.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Będę szczery. Cenę liczyłem na tę ilość sztuk smyczy i identyfikatorów jakie były w poprzednim wątku zadeklarowane przez forumowiczów. Muszę ich zrobić dużo więcej lub za nie zapłacić. Niewielką kasą mogę zaryzykować, ale kwotą w granicach 5000 zł już nie. Bo wszystko można zrobić, ale jak ja wyłożę całą kwotę a potem zamówicie u mnie 10 szt. to co ja zrobię? Pójdę z tym na targ? Muszę wziąś pod uwagę ewentualne szarpanie się z pocztą na wypadek zaginięcia przesyłki no i mój jakiś wkład. Szczerze mówiąc nie myślałem, że będzie to tak absorbujące. Ponadto biorę na siebie odpowiedzialność za jakość tego, co zamawiacie.
A słowo się rzekło.
Jeżeli nie uzbieram minimalnych ilości zwracam pieniądze. Macie moje słowo.
Krzysztof
EDIT
Może wykonawca smyczy z poprzedniej edycji nie wziął tego wszystkiego pod uwagę, źle skalkulował i dlatego do tej pory jeszcze są osoby, które wpłaciły a nie dostały tego, za co zapłaciły. Ja nie pozwolę sobie, by coś nie wypaliło.
Szkoda, ze nie ma mozliwosc PayPalowania, niestety banki we Francji zrezygnowaly z mozliwosci przelewow przez internet (wzgledy bezpieczenstwa), bede sie musial wybrac do banku i dokonac oplaty "recznie" lub poprosic kogos z mojej Rodziny :/
Tak sie jeszcze zapytam: nie ma szans na PayPal, uproscilo by to niesamowicie sprawe (przynajmniej mi). Oczywiscie nie narzekam, wrecz przeciwnie szczerze podziwiam KrzysK@ za cala operacje :)
Gdyby PayPal nie wchodzil w rachube to do przelewow miedzynarodowych potrzeba dodatkowych danych. Czy nie byloby problemem podanie brakujacych informacji docelowego konta?
PZDR