Owszem i właśnie dlatego go wgrałem. Nie zależy mi na poprawkach w hiszpańskim menu...
Wersja do druku
Owszem i właśnie dlatego go wgrałem. Nie zależy mi na poprawkach w hiszpańskim menu...
To ja mam w tym wątku prośbę. Mógłby ktoś po kroku przedstawić jak wgrać ten nowy soft. Kurcze nie robiłem tego i jakbym miał zwalić moją 40 chyba skoczył bym z 3 piętra, a mam ochotę sprawdzić ten wyświetlacz czy jest faktycznie trochę lepiej.
Przecież tu http://web.canon.jp/imaging/eosd/eos...irmware-e.html jest opisane, nawet z obrazkami. :)
po sciagnieciu, plik nalezy rozpakowac w PC, wgrac na CF i ... do roboty
nie chce nic mowic ale podczas focenie w cieniu mam dziwny zafarb fioletu na lcd ... moze pomoze :)
Zainstalowałem i żadnej różnicy nie widzę...
Pospacerowałem z godzinkę na słoneczku z moją 40d, popełniłem kilkadziesiąt zdjęć i nie widzę żadnych różnic, wszystko po staremu czyli OK :). A IS nadal potrafi nadal wydawać różne dziwne dźwięki...
Ja też popełniłem wgranie nowego softu i różnicy nie dostrzegam jak do tej pory, chociaż moje subiektywne odczucie co do wyświetlacza podpowiada, że jakby nieco szybciej działał, sam nie wiem:).
uheuhe wazne ze samopoczucie jest lepsze :) mam noje soft wiec na bank jest lepiej :P