Gratuluje. Masz oko do portretow wiec cwicz i psrykaj:)
Najbardziej podoba mi sie nr 23. Ladne swiatlo, poza tym wydaje mi sie ze zdjecie oddaje klimat tamtejszej rozmowy.
Wersja do druku
Gratuluje. Masz oko do portretow wiec cwicz i psrykaj:)
Najbardziej podoba mi sie nr 23. Ladne swiatlo, poza tym wydaje mi sie ze zdjecie oddaje klimat tamtejszej rozmowy.
Dziś zamierzałam zapolować na ludzi powiewających biało-czerwonymi flagami... Ale w końcu zabrałam koleżankę na małą "profesjonalną" sesję do Łazienek. Do tej pory robiłam zdjecia ot tak, przypadkiem i bez żadnego pozowania... Ostatecznie miałyśmy z Renatą kupę śmiechu z tego wszystkiego, a te tłumy przechadzające sie po Łazienkach chyba jeszcze większy ubaw...
Ja ogólnie jestem zadowolona z wyników.. Renia też:) Dziękuję bardzo Renacie za cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość:)
Proszę o Wasze opinie:)
26.
27.
28.
29.
8, 21, 23 podobaja mi sie ;)
26 - trochę przeszkadza b. wyraźna faktura tego płaszcza
27 - lepiej bez kolczyka
29 - a próbowałyście patrzeć w obiektyw? ciekawa poza
mor_feusz, cieszę się:)
aleks, dzięki. Szczerze mówiąc mi aż tak bardzo nie przeszkadza ten płaszcz w 26, ale może faktycznie rozprasza....
co do 27 i kolczyka - naprawdę nie pasuje? :oops: A myślałam, że właśnie fajnie wygląda...
28 - tak, próbowałyśmy, ale okazało się że ostrość mi uciekła na ręce w najfajniejszym ujęciu. Mam za to trochę inne:)
Kolejne zdjecia Renaty:) Bardzo proszę o uwagi... szczególnie co trzeba poprawić, bo chcemy powtórzyć "sesję";)
29.
30.
31.
32.
Powtarzajcie, powtarzajcie. Fajnie się ogląda efekty waszej pracy :) Tylko poproś Renatę, żeby nie zabierała ze sobą torebki (wiem, wiem, nie bedzie łatwo :) ). Pasek przeszkadza, najbardziej na ostatnim.
Powtórzymy, powtórzymy:)
No ale coś ty, bez torebki? ;) Nie ma mowy! ;)
fajne zdjęcie ale poza modelki na 29 mi przeszkadza nie umiem tego określić ale daje ,,jakąś ułomność'' - tak ot odbieram
pozdrawiam
nie powtórzę tego Renacie, fotokor1;) Ale faktycznie, poza jest nienaturalna. Do poprawki następnym razem.
No cóż, chyba nie mam wyjścia:) Albo zatrudnię jeszcze kogoś w charakterze tragarza. Wczoraj w pewnym momencie trzymałam jej płaszcz, parasol, swoją torebkę, aparat i jeszcze torbę na aparat. Nie powiem że wygodnie było...8-)Cytat:
W czasie sesji trzymaj jej torebke jedyne rozsadne wyjscie
...dobrze że statywu nie posiadam:)