9 i pol :)Cytat:
Zamieszczone przez srad
Wersja do druku
9 i pol :)Cytat:
Zamieszczone przez srad
Poza tym na nikony mam uczulenie ;)
bo jak partrzyłem na meczu za bramkami to było.....canon,canon,canon,nikon,coś innego,canon,canon..........
bo jak widziałem w TV fotoreporterów to było.....canon,canon,canon,nikon,coś innego,canon,canon..........
bo jak ogladałem katalogi , czytałem recenzje itd. to było canon, czasami nikon.....
bo jak oglądałem pasował mi....
itd....
pozdrawiam
wiesz to nie najlepsza logika, jeszcze niedawno najwięcej było małych fiatów ale czasem bywam złośliwy, jednak lubię Canona i nie zamienię na nic innego
Mac, ale na wyścigach już tylu małych fiatów nie ma :D
...ostatnio robiłem zdjecia na koncercie....plenerowym , sporadycznie , wszyscy robili zdjęcia różnymi "małpkami" ja 20D , zdjęcia robiłem dla siebie ....(" małpki" to te małe fiaty, 20D to .....? )
czy to powód by kupić "automacik" (nawiasem mówić sam taki mam dla żony)
... w trakcie imprezy podszedł do mnie manager zespołu ...w krótkiej rozmowie zapytał za ile mogli by odkupić zdjecia , potem pozwolił wejść za barierki...
sprzet mam chyba nie najgorszy , jestem amatorem moze ciut zaawansowanym......
A może to powód by kupić lustrzankę Canon ???
PS zdjęcia zespołowi się podobały, ....i tak po niedzielnym spacerze bedzie na jakieś nowe szkło .......
pozdrawiam
co to za zespol byl :)
i od jakiej ceny zaczales negocjacje? Bo jezeli mowisz o jakims nowym szkle za pare zdjec koncertu to chyba ze 2k wziales.
Moze chodzilo o 50mm f/1.8 ;)Cytat:
Zamieszczone przez gonzo44
Bo następny aparat po zenicie i zorce to był pixelowy canon. A że kupiłem do niego lampę canona, to następne body też był canon. I do canona dobrze działa przejściówka na M42.