Bardzo ładne zdjęcia. Wydaje mi się, że to jedne z lepszych, które były tu prezentowane jako prace własne. Technicznie najwięcej zastrzeżeń mam do działu "Portrety" - np. przy zdjęciu Damięckiego przydałoby się doświetlić blendą prawą stronę. Jeśli to były portrety pozowane, to na własne życzenie utrudniłeś sobie życie doborem ubrania i tła, czyli model w czarnym golfie na tle białej ściany (albo odwrotnie) - w związku z czym musiałeś decydować co bedzie poprawnie naświetlone, a co będzie czarna/białą plamą itd. Myślę, że lepiej by się oglądało gdyby zdjęcia były troche większe -wystarczy, że plfoto hołduje złym wzorcom zamieszczania "miniaturek" 600x400.
Język angielski - jestem za pod warunkiem, ze jest poprawny. Wydaje mi się, że masz na stronie błędy językowe - nie na tyle poważne aby uniemożliwić zrozumienie, ale powodujące pewien dysonans, szczególnie, że napisy stanowią w Twojej witrynie uzupełnienie sztuki. Nie rezygnuj z angielskiego - nie ma powodu rezygnować z możliwości docierania do ludzi z całego świata, a nie tylko Polski, ale nazwy własne pisz po polsku (ew. w nawiasie dodaj nazwę angielską).
Podsumowując, jestem pod dużym wrażeniem.
Arkan