No to ladnie Ci idzie jak na tak niedlugi staz. Gratulacje z mojej strony. Czy moglbym prosic o pokazanie fotki z puszki bez obrobki. Chodzi mi glownie o foty nr:
12, 14, 15 no i ten Taurus.
Wielkie dzieki, male pytanko na priv poszlo.
POzdro.
Wersja do druku
No to ladnie Ci idzie jak na tak niedlugi staz. Gratulacje z mojej strony. Czy moglbym prosic o pokazanie fotki z puszki bez obrobki. Chodzi mi glownie o foty nr:
12, 14, 15 no i ten Taurus.
Wielkie dzieki, male pytanko na priv poszlo.
POzdro.
17. Pamukkale Turcja
18.wspomnienie rejsu
19.chillout
SUPER DZIEKI DLA KOLEGI MALFUNKTION. Gdyby wszyscy uzytkownicy mieli takie podejscie to moglibysmy wszyscy sie od siebie duzo nauczyc o wiele szybciej. UCZMY sie pomagac od kolegi MALFUNKTION, he he.
eeeee tam taka pomoc, troche linkow i kilka plikow ;)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
20.
21.
22. niezadowolenie ;)
hej Malfunktion.
nr 20 mnie powala osobiscie. kolorki, glebia zdjecia, ostrosc. Moze w kadrze mi przeszkadza ucieta tabliczka w lewym dolnym, ale obrobka dla mnie bomba.
21. No tego bym sie tu nie spodziewal zdjecia. Kolorki mi nie leżą, te drzewka i liscie, no ta fotka nie powinna sie wedlug mnie znalezc w twej galerii bo zaniza poziom.
22. Portrecik dla mnie zadna rewelka. Nie jest najgorezj ale mnie nie przekonuje. No i osobiscie te zielenie w gornej czesci nie w moim stylu.
Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie.
czyli widze ze nadal siadaja Ci obrobki LR w stylu HDR :D osobiscie w 21 podoba mi sie ta alejka, plan byl taki aby snuła sie po mocnych punktach foto ;) co do portretu to kolejne zabawy około-lomo-podobne i jestem z niego bardzo zadowolony (moze z powodu niezadowolonej miny żony :D )
No tak obrobka HDRopodobna wchodzi mi. Ta alejka no trudno, nie dla mnie.
Aha zapomnialem skomentowac trzy poprzednie foty. 17 do 19. SUPER.
pozdro
Aleph jestes i tak jedyna osoba ktora cokolwiek tu cos wpisuje - dzieki za to ;)
23. krk
siema:smile: podobaja mi się landschafty, naprawde fajne, fajna obrobka;> czy ja tez moglbym prosic o linki ktore dostal kolega aleph :twisted:
"czyli widze ze nadal siadaja Ci obrobki LR w stylu HDR" moze jakis link jak to stworzyc;p
Siemka
Mi bardzo sie podoba 18. Co do 23. też niezłe ale pozwole sobie coś wskazać. Mianowicie w koło konia po lewej stronie widać poświatę, która mnie jakoś tak razi. Może to wynik obróbki ale jakby to poprawić, było by jeszcze lepiej.
Pozdrawiam