Znalazlem ciekawa strone zawierajaca m.in. sample zdjec z tej 200-ki. Ogladnac mozna je TUTAJ . Po klikaniu w Previous<->Next do poogladania jest kilka dobrych sampli. Po kliknieciu w zdjecie dostajemy duzy obrazek.
Wersja do druku
Znalazlem ciekawa strone zawierajaca m.in. sample zdjec z tej 200-ki. Ogladnac mozna je TUTAJ . Po klikaniu w Previous<->Next do poogladania jest kilka dobrych sampli. Po kliknieciu w zdjecie dostajemy duzy obrazek.
Warto zarknac takze na sample z innych szkiel pod TYM adresem.
Ja tu widzę inną możliwość. Juz takie numery były. Żona z mężem źle żyje, mąż wyjeżdza na delegację a ona w szybkim tempie pozbywa się jego ulubinych zabawek. Kto czytał "Wierność w stereo" wie o czym mówię :)
Ja to nawet znam takie przypadki z zycia znajomych :) Jak opowiadaja dzisiaj to boki mozna zrywac ze smiechu :mrgreen:
Eeee tam... zerknij TUTAJ :twisted: Tak sie kaszle na pelnej dziurze :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Pszczola
BTW: to jest katedra w Reims, nie Notre Dame... pamiec mam dobra, ale krotka ;-)
Może facet był fotografem i mu się zmarło, a laskę nie bawi fotografia, i sprzedaje co zostało po mężu.
Dobrze, ze TA AUKCJA pojawila sie na wloskim ebay-u a nie na Allegro, bo co poniektorzy mogliby sprzedajacego posadzic o to, ze 5 sklepow do ostatniej klepki ogolocil :lol:
ladna kolekcje obiektywow posiada owy pan... pozazdroscic mozna jedynie i pomarzyc :)Cytat:
Zamieszczone przez Pszczola
to chyba jakas wzbogacona wersja 350D :D . Moze to po jakims hacku :mrgreen: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50270847
Kiedyś w którymś topicu był link do aukcji obrazu ojca dyrektora, jednak nie moge za nic jej znaleźć..
Wsadze tutaj to co chce pokazać.. Nie wiem czy nie było, jeśli tak to wykasujcie posta.. Jeśli któryś z moderatorów znajdzie lepsze miejsce dla tego to proszę przenieść :)
Aukcja z Allegro pod tytułem SPRZEDAM OJCA RYDZYKA