ja głosuję za tak
Wersja do druku
ja głosuję za tak
Vitez - a co o tym sądzisz jako moderator?
jeśli można to proponuję
jako dział w forum Galerie
Battle Cage ze względu na sondę wydaje się lepszy.
A dla równowagi, żeby nikt nie poczuł się pokrzywdzony, proponuję dział Zakup Miesiąca ew. Najostrzejszy Obiektyw Miesiąca:twisted: :mrgreen:
Bo jakby nie patrzeć od robienia zdjęć to się tylko sprzęt zużywa:mrgreen:
zdjęcie każdego może być oddzielnym wątkiem z 1 punktową ankietą
wtedy nie będzie ograniczeń w ilości uczestników
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Tak na marginesie
Mam wrażenie że Nikon jest bardziej związany z Fotografią
Fajny jest u nich ten dział "Fotografia - zdjęcia i ich obróbka"
A może stworzyć dział pt. "Konkursy" i tam wrzucić "Zdjęcie miesiąca", battlecage i ewentualnie inne, okazjonalne konkursy, jak ten na zdjęcie telefonem komórkowym...
Pomysł wydaje się ciekawy - pytanie tylko :
- jak go zorganizować?
- kto będzie tego pilnował?
- jak z ocenianiem?
Jeśli wyklaruje się jakaś przejrzysta koncepcja i są chętni do takich zabaw to ja jestem otwarty na takie propozycje (a kwestia stworzenia podforum to 5 minut pracy)
ad 1. Ustalić prosty regulamin (tematyka dowolna, termin nadsyłania np. do 5-ego następnego miesiąca itp. )
ad 2. raz w miesiącu założyć watek i wstawić nadesłane zdjęcia to chyba nie jest dożo roboty...
ad 3. Nie przypuszczam żeby często zdarzało się, że będzie więcej niż 10 zdjęć, więc proponuję zwykłą ankietę. Wygrywa ten kto dostanie najwięcej głosów
to takie uwagi na szybko. Można podejrzeć / podpytać na zaprzyjaźnionym forum, lub wprowadzać poprawki i modyfikacje z czasem
OT...
Na początku chciałem Ci odpisać, potem jednak zrezygnowałem. Kiedy jednak zobaczyłem w Twojej stopce STOP BYKOM, stwierdziłem, że to do czegoś jednak zobiązuje...
Jeśli już kogoś ganisz (abstrahując od celowości tej przygany), wytykając mu błędną pisownię, to wypadałby, abyś sam korzystał z zasad pisowni języka polskiego. I nie chodzi mi już o znaki diakrytyczne, ale o tak podstawowe sprawy jak zaczynanie zdania wielka literą i kończynie kropką.
Do admina:
Szkoda, że forum nie posiada funkcjonalności wygaszania postów. Przydałaby się, nie tylko do takich postów, jak ten mój.