5,8 swietne:)
Wersja do druku
5,8 swietne:)
w 6 troche zaszumione, w 7 tez ale tak nie przeszkadza bardzo bo jest b/w
trzeba czasem troche krytyki ... :) jeszcze wpadniesz w narcyzm i tyle bedzie :)
Malin: pewnie, krytyka zawsze mile widziana :wink: dorzucam dwa kolejne - tym razem coś z makro.
10.
11. " Złoto "
11 mi srednio podchodzi, ale 10 miod malina:)
hmmm jestem ciekaw jak to zdjęcie sie przyjmie, może troche kiczowate ale mam do niego sentyment i wciąż je bardzo lubie.
12. " Miłość "
A mnie 12 bardzo się podoba - bardzo pozytywne wibracje w kierunku letnich wspomnień o udanych wakacjach...No coś w tym kierunku:) Taka trochę bajka, i to ciepło opowiedziana...
Z pozostałych zdecydowanie nr 1 - to takie czyste, septyczne klimaty, umiejętnie dawkowane chcącym odpocząć od hałaśliwego tłumu...Mnie to bierze:)
Dzięki Struś. Mi również się podoba to zdjęcie tylko, aczkolwiek słyszałem już że podchodzi pod kicz ;-) Teraz dorzuce dwa z udziałem ludzi.
13. Z sesji z ekipą hip-hopową :-P
14. " E.T. go home " ;-)
13 i 14 mnie np. lekko dołują - takie psychoniziny...A jak nastrój nie ten, to i ocena raczej średnia. Ja lubię raczej optymistyczne klimaty, więc po co mam się dobrowolnie poddawać tego typu nastrojom. Ale może są tacy co to lubią...Jeśli z tych 2-óch miałbym wybrać ciekawsze to na pewno 14.
Jak widac nie aparat zdobi czlowieka;)
Struś dzięki po raz kolejny za odzew. Tym razem coś dla Ciebie ;-) bardziej wesołego hehe :lol:
Lempl - Dzięki ;-)
15. " Uśmiech "