a kto mówił że na siłę?
Wersja do druku
a kto mówił że na siłę?
zwykłe ale nie zepsute.
dzięki za olanie moich zdjęć...
Ja akurat wiem tyle o makro co o budowie księżyca. W każdym bądź razie zdjęcia jakich jest mnóstwo w sieci.. Widziałem wiele lepsze makro to jest przeciętne .
Nie obraź się, ale pozwoliłem pokazać Ci jak ja bym widział to zdjęcie..
a czy ja mówiłem że super makro robie czy coś... bawię się tym i myślałem że otrzymam jakieś sugestie czy jakąś krytykę chociaż... ale trudno o to jak ludzie położyli bata na moją galerię...
zdjęcie jest do ****? powiedzcie to ja sie nie obrażę... a wręcz przeciwnie, jeśli poprzecie to wytknięciem co jest źle i dlaczego to wam jeszcze serdecznie podziękuję... ale piszcie cokolwiek...
Co Ci się dzieje?? Pooddychaj troszeczku. Przeczytaj jeszcze raz co napisałem zastanów się. Czy gdzieś jest napisane chociażby w podtekście, że ja twierdzę, że robisz super makro ?? Napisałem, że jestem zielony z dziedziny makro zdjęć.. Ale jak już się tak prosić to jedyne co mi przychodzi to wyblakłe kolory, słabo wyostrzone i złe kadrowanie IMO
wyblakłe kolory i słabe ostrzenie... no cóż... jak sie nie robi nic ze zdjęciem tylko wstawia tak jak było zrobione no to tak bywa... a kadrowanie... z czasem się może nauczę...
dzięki za opinię