Przecież rajdy to reporterka? :shock:
Wersja do druku
Zależy jak na to spojrzeć, ale zgodzę się z Tobą. Jednak nie taką reporterkę miałem na myśli. Preferuję taką, gdzie jest większy kontakt z człowiekiem, gdzie widać jakieś emocje. Tutaj było ciężko z tym (tylko zdjęcia z "zaplecza" serwisowego i na stopie). Poza tym, "nie odrobiłem pracy domowej" z focenia rajdów (panoramowanie, koła w ruchu itp.). Na miejscu byłem tylko przez 40 minut i przyjechałem trochę za późno, bo co lepsze miejsca były już zajęte. Myślałem, że nie będzie zbyt wielu chętnych do wstania o 7.00 rano w sobotę :P Tak to jest jak zostawia się wszystko na ostatnią chwilę :)
PS. Sam jestem ciekaw innych fotek :)
ja na ten rajd specjalnie jechalem 1000 km ;) i wg mnie jest to swietna impreza, na ktora za rok pewnie znowu zawitam. co prawda wieksza czesc ogladalem ale staralem sie tez cos pstryknac. jestem nowy i niezbyt wiem jak sie foty wstawia wiec podam link do jednej foty :wink:
oto link http://www.rallyfoto.com/foto/maxi/10840.jpg ps. moze sie dlugo ladowac. pozdrawiam!
To jeszcze 4 kolejne...
18.
19.
20.
21.!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W przeciwieństwie do moich - jest dynamiczna ;-) Podoba mi się. Który to OS?
jest to drugi przejazd na Żeraniu
Mniejsza o to że widać kręcące się koła, ale kadr jest całkiem fajny :)
Czyli lubisz rejestrowac podetkniete gotowce :D ? Co do zdjec samochodowych to za luzno, za duzo zdjec stojacych samochodow, bez pomyslow na kompozycje, kadr i ciekawa perspektywe. reasumujac...dobrze ze chociaz ostre :PCytat:
Zależy jak na to spojrzeć, ale zgodzę się z Tobą. Jednak nie taką reporterkę miałem na myśli. Preferuję taką, gdzie jest większy kontakt z człowiekiem, gdzie widać jakieś emocje.