Hubert01 brawo! :-)
Wersja do druku
Hubert01 brawo! :-)
kami74 sprawdz PW:)
prosze by ktoś to dokonczyl bo ja naprawde teraz nie dam rady, cala noc przede mna z xazka i kolejna rowniez :(
chyba ze sie koledze nie spieszy to dopracuje cienie i ta dziwna fakture na gorze nosa, ale niepredko :?
Nie spieszy mi się. Nic to popróbuje jeszcze powalczyć trochę. Jakby jeszcze ktoś chciał "powalczyć" to zapraszam. i dziękuję wszystkim za pomoc
C42 też całkiem OK. Jak to robicie, że niema tego blura. Mi przy stemplowaniu zawsze rozmyte wyłazi.
bo stemplek, latka to zle narzedzia w tym momencie... zawsze da Ci efekt blura... w tym przypadku ja pozyczylem sobie skore z policzka i tak ze 3-4 razy (tryby mieszania na warstwach pisze z pamieci ale na 90% byl to lightsoft tudziez screen). a jak juz uzywalem stempla to trzeba dobrac odpowiednia twardosc i jechalem chyba w trybie lightnes...
c42 i Hubert01 zrobili to the beściacko. Pozostałym również serdecznie dziekuję za pomoc. Wrzucę jutro finalną wersję "obrabianego portretu do mojej galerii na CB .Pozdrawiam
hubert01 pochwal się przed nami jak to robiłeś, też chcemy usłyszeć, nie tylko na PW
Wrzuciłem w galerii finalny portret http://canon-board.info/showthread.php?t=7719&page=28 , który powstał też dzięki wam. Pozdrawiam