Górskie świetne, oprócz panoram, bardzo podoba mi się 1, jakiś taki fajny kadr i plastyka (? - no kolory, kontrast i takie tam ...)
Morskie też fajne, kadry fajne choć bez szału ale świetne technicznie.
Gratulacje!
Pozdr
PM
Wersja do druku
Górskie świetne, oprócz panoram, bardzo podoba mi się 1, jakiś taki fajny kadr i plastyka (? - no kolory, kontrast i takie tam ...)
Morskie też fajne, kadry fajne choć bez szału ale świetne technicznie.
Gratulacje!
Pozdr
PM
Pieknie jest w tym parku. Bardzo ladnie oddales jego atmosfere :)
Świetne foty! Jakość zdjęć pierwsza klasa... Dobra robota! Mi i mojej dziewczynie bardzo się podobaja!
POZDRO
Witam
Dawno mnie tutaj nie było, dzięki za miłe słowa. Dwie swieże fotki z wczoraj:
10.
11.
Bardzo fajne, klimatyczne zdjęcia.
Gdzie taka fajną wieżyczkę wyhaczyłeś?
Super miejsce!!! Gdzie to takie widoki są? Zdjątka są b.dobre ale 11 bardziej mi się podoba.
cudne miejsce, świetne fotki no mnie również 11 bardziej
Dzięki za komentarze, jest to plaża blisko Laguna Beach w Kalifornii.
Pozdrawiam
Witam
Postanowiłem na chwilę zdjąć aparat ze statywu i spróbować się w bardziej dynamicznych ujęciach. No niestety nie przyszło mi to łatwo :). Będe bardzo wdzięczny z konstruktywną krytykę i wszelkie rady.
12. F/4.0 1/500 70mm
13. F/7.1 1/200 70mm
14. F/7.1 1/250 109mm
15. F/11 1/100 87mm
16. F/7.1 1/250 109mm
I na koniec trzy humorystyczne fotki. Dodam że panowie na pobliskim zjeździe zawrócili. Widząc to odkręciłem obiektyw (zawsze to trochę metalu w ręce...puszki było mi trochę szkoda) i stanąłem w pozycji obronnej. Na szczęście panowie byli bardzo pokojowo nastawieni i poprosili o parę fotek dla rodzinki :)
17.
18.
A to chyba żona tego starszego ze sklepu wraca, zawsze myślałem że tacy twardziele to tylko whisky piją :)
19.
Pozdrawiam