tylko czy QXL (wlasciciel Allegro) to na pewno polska firma? bo ja taki pewien nie jestem...Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Wersja do druku
tylko czy QXL (wlasciciel Allegro) to na pewno polska firma? bo ja taki pewien nie jestem...Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Jurek :shock: , ja sie nazwisk nie czepiam :oops: Miales w tym wzgledzie jakis wybor :oops: :?:Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Ot, udziela mi sie atmosfera ostatnich lat juz chyba :twisted: :twisted: :roll: :oops:
[ Dodano: 02-04-2005 ]
Cyklisci :?: :?: :?: :!: :!: :!: :shock: :shock: :shock:Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Ostatnio chyba jednak polska... Szczegółów dokładnie nie znam, ale zdaje się że polscy udziałowcy ostatnio wycwaniakowali kapitał zagraniczny i sprawa jest w sądzie...Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
jeszcze go nie ma, jak próbuję włączyć to pyta o hasło :)
a ja mysle, ze sie zawierucha zrobi ... no i daj boze obnizka prowizji :)
Zawierucha dlatego bo trzeba bedzie lukac na 2 serwisy.
Obnizka bo to zawsze konkurencja - do zwalczania :D .... no chyba, ze sie dogadali, ale watpie.
W calosci KuchateK dobrze podsumowal: mozecie sie rejestrowac na eBay obotejnie jakiego kraju, ale czy wysylaja do Polski .... do juz inna sprawa ...
Z wysylka to raczej nie ma problemow (e-bay usa), natomiast gorzej z platnosciami. Czesto nie mozna uzyc naszych kart, choc visa czy mc z hondurasu, dzibuti czy innych znanych cywilizowanych krajow "chodza". Wowczas pzostaje Western Union - a wtedy cala impreza staje sie malo oplacalna bo prowizja u nas jest okrutnie wysoka. Juz to cwiczylem z plecakiem Lowepro. Musial do mnie leciec z Montrealu via Sacramento.
na ebay.pl przyjdzie nam jeszcze troche poczekac
Link
Nie tak wcale dlugo :D
Europejskie centrale ebayowe oplaca sie napewno bardziej jak USA pod wzgledem kosztow dodatkowych.