Heniek:
Tak.Cytat:
nie mam LE, mam C1, warto sciagnąć?
da się bez LE uruchomić?
Wersja do druku
Heniek:
Tak.Cytat:
nie mam LE, mam C1, warto sciagnąć?
da się bez LE uruchomić?
mnie na razie rozwalił interfejs tego programu, dla mnie beznadziejny.
Interfejs mi się podoba, niemniej jak dla mnie litery mogłyby byc większe. Poza tym za małe możliwości indywidualnego ustawienia preferencji, co mz było także bolączką poprzednich wersji. Ale ogólnie nieźle...
Mnie się wogóle nie odpala :-( mam cały czas ten komunikat. Może to kwestia procka, który jest dość leciwy: AMD Duron 1GHz.
u mnie chodzi bez problemu, moim zdaniem lepiej gdyby dołożyli klika suwaczków do tych co są w LE i interfejs ciekawiej by wyglądał, obsługa chyba również..
ale do wszystkiego można się przyzwyczaić.
Buu nie ma winiety w programie - bede musiał odpalać photoshopa specjalnie do tego :/
Czemu nie ma kopiowania ustawień miedzy zdjęciami w jakiś sensowny sposób (czyt. menu kontekstowe po kliknieciu na zdjęcie)
Ależ jest. W zakładce "Adjustments" robisz "Copy" na wysmażonym już zdjęciu, pokazuje się lista zmian z opcją ich selekcji. Potem zaznaczasz zdjęcia do których chcesz wkleić ustawienia i "Apply". Prosto i skutecznie.
Mnie się bardzo podoba - tylko literki i suwaczki cholernie malutkie. Dobrze, że po najechaniu kursorem na suwak działa kółko w myszce - tego nie było w 3.7.7 LE.
No tak ale to jest w zakładce. A powinno byc IMO pod prawym klawiszem. Policz ile km wiecej myszką zrobisz przy takim rozmieszczeniu.
Mnie nie podoba się to że cache z preview jest trzymane w folderach ze zdjęciami a z kolei wynikowe pliki do kupy wrzucane do jednego folderu - i nie widzę gdzie to można zmienić..
Po paru przerobionych folderach dysk zapełni się od cache'u z C1